Accessoires voor jouw KOLEOS

Renault KOLEOS

Wegklapbare trekhaak (elektrisch)

De trekhaak klap je met één beweging weg en is ook in een paar seconden weer beschikbaar zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar als hij is weggeklapt onder de bumper. Zo blijft het design van je Renault KOLEOS behouden. Het is een origineel Renault-accessoire en sluit dan ook perfect aan op de auto. Zo is er geen risico op vervorming van de carrosserie.

Verwijderbare smartphonehouder

Gebruik je smarthphone veilig tijdens het rijden. Deze houder is klein en discreet en is perfect in lijn met het design van de auto. Met het magnetische systeem bevestig je je smartphone makkelijk op de ventilatieroosters van het dashboard. De houder kan makkelijk worden verplaatst of verwijderd.

Effectief en slim alarm

Beperkt op efficiënte wijze het risico van diefstal van de auto en van spullen uit de auto. Dankzij een hellingdetectiemodule, de bewaking van het sluitsysteem en het interieur, wordt iedere poging tot het openen van een portier, inbraak of beweging in de laadruimte opgemerkt. Het alarmsysteem voldoet aan alle Europese eisen.