image

Het merk Renault

Renault staat voor Passion for Life. En die passie vind je terug in al onze auto's. Onze modellen hebben uitstekende veiligheidssystemen en innovatieve rijhulpsystemen die jouw leven makkelijker maken. Geniet van de praktische kant van onze modellen en natuurlijk van het schitterende design.

Passion for life

Conceptcars en Easy Life

Renault TREZOR Concept

Design

Verleidelijke ontwerpen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Bekijk deze innovatieve concepten, waarmee we onze grenzen steeds verder proberen te verleggen.

Bekijk onze conceptcars
Renault inzittendengedeelte

Easy Life

Ontdek het gemak van onze rij- en parkeerhulptechnologieën. Bijvoorbeeld Easy Park Assist.

Meer over Easy Life

Onze expertise uit de autosport

Mégane R.S.

R.S.

Autosport: de drijvende kracht in onze geschiedenis. Van Formula 1™ tot de Renault Sport Series. Het is de competitie die ons stimuleert en tot grote hoogte stuwt.

 

Alles wat we hebben bereikt, is het resultaat van onze kennis en kunde. Op basis van onze grote ervaring op circuits overal ter wereld, vind je de allerbeste R.S.-technologieën terug in onze sportieve modellen.

Ontdek de R.S. serie
Renault ZOE

Renault Zero Emission (Z.E.): elektrisch rijden met Renault

Renault is pionier én marktleider op het gebied van elektrische voertuigen. We willen het eenvoudiger en toegankelijker maken om dagelijks 100% elektrisch te rijden.

Geen uitstoot tijdens het rijden, eenvoudig op te laden en makkelijk te besturen: al onze elektrische modellen sluiten perfect aan op jouw wensen.

Meer lezen over elektrisch rijden
Renault bedrijfswagens

Renault Pro+

Renault Pro+ omvat een reeks commerciële voertuigen, uitstekende services en een uitgebreid netwerk, speciaal voor zakelijke klanten die maatwerk willen.


Ons streven? We willen jouw het leven gemakkelijker maken met oplossingen die aansluiten op jouw zakelijke behoeften en die jouw bedrijf efficiënter maken.

Meer informatie over Renault Pro+

EASY CONNECT en MY Renault

Renault EASY CONNECT

Gebruik Renault EASY CONNECT tijdens het rijden. En profiteer van een uitgebreide reeks oplossingen die je tijd besparen en je verbonden houden met vrienden, familie en collega's.

Ontdek EasyConnect

My Renault-app

De My Renault-app geeft je tips en houdt je op de hoogte van aanbiedingen, exclusieve voordelen, herinneringen aan onderhoud en toekomstige afspraken. Maar de app doet nog veel meer.  Word vandaag nog lid en profiteer van de vele voordelen.

Ontdek nu My Renault

Meer dan 120 jaar Renault

Renault kwaliteit

Al meer dan 120 jaar proberen wij jouw dagelijkse ritten steeds comfortabeler te maken. Veiliger en praktischer. Eenvoudiger. En dankzij jouw vertrouwen gaan ook wij steeds verder vooruit.

 

Wij hebben de belofte gedaan onze voertuigen en services te laten voldoen aan hoge kwaliteits- en duurzaamheidsvereisten. Van de ontwerpfase tot bij dealers en garages. Op naar de toekomst!

Bekijk de modellen van Renault

Personenauto's

personenauto's

Comfortabele en luxe personenauto's

Reeks conceptcars

Design

Concept cars: neem een kijkje in de toekomst

bedrijfswagens

bedrijfswagens

Sterke en betrouwbare bedrijfswagens