image

Het merk Renault

Onze passie is wat ons dagelijks inspireert en motiveert. Ons hart ligt bij het helpen van onze klanten, door uitstekende producten en services te bieden.

Passion for life

Wat maakt ons anders?

Renault TREZOR Concept

Frans ontwerp

Een verleidelijk en verwelkomend ontwerp van binnen en buiten, met innovatieve concepten waarmee grenzen worden verlegd. Dat noemen we het Franse ontwerp.

Renault inzittendengedeelte

Easy Life

Een ervaring voor onze klanten waardoor het leven gemakkelijker wordt.

Onze expertise

Mégane R.S.

R.S.

Autosport: de drijvende kracht in onze geschiedenis. Van Formula 1™ tot de Renault Sport Series... competitie is wat ons stimuleert.

 

Alles wat we hebben bereikt, is het resultaat van onze kennis en kunde. Op basis van onze ervaring op circuits overal ter wereld willen we je graag het allerbeste van onze R.S.-technologie bieden in onze sportieve voertuigen.

De R.S. serie ontdekken
Renault ZOE

Renault Z.E.

We zijn echte pioniers en marktleiders op het gebied van elektrische voertuigen. We willen het graag eenvoudiger en toegankelijker maken om op dagelijkse basis 100% elektrisch te rijden. Hier dragen we aan bij met onze producten, oplossingen en speciale services.

 

Geen stress, geen uitstoot tijdens het gebruik, eenvoudig op te laden en te besturen: onze passagiers- en commerciële voertuigen sluiten uitstekend aan op uw dagelijkse wensen én u draagt een steentje bij aan het milieu.

De Z.E.-serie ontdekken
Renault TALISMAN INITIALE PARIS

INITIALE PARIS

Geniet van het allerbeste wat 'Frans ontwerp' te bieden heeft met de Initiale Paris. De Initiale Paris heeft een opvallend ontwerp, bevat hoogwaardige materialen, een uitstekend audiosysteem én MULTI-SENSE-technologie (afhankelijk van het model). Deze auto biedt een ervaring die je zintuigen elke keer opnieuw zal prikkelen.

Renault bedrijfswagens

Renault Pro+

Renault Pro+ omvat een reeks commerciële voertuigen, services en een netwerk speciaal voor zakelijke klanten


Ons streven? We willen jouw het leven gemakkelijker maken met oplossingen die aansluiten op uw zakelijke behoeften en die u efficiënter maken. 

Meer informatie over Renault Pro+

We staan elke dag tot je dienst

Renault EASY CONNECT

Renault EASY CONNECT biedt de nieuwste verbonden services gebruik tijdens je ritten. Profiteer van een uitgebreide reeks oplossingen om tijd te besparen en verbonden te blijven met anderen of je collega's; dit maakt het leven eenvoudiger. 

Ontdek EasyConnect

MY Renault

De MY Renault-toepassing biedt een persoonlijke ruime met tips, aanbiedingen, exclusieve voordelen, herinneringen aan voertuigonderhoud, toekomstige afspraken, etc.

Wordt nu lid!

Ontdek nu My Renault

Kwaliteit: hier zetten we ons elke dag opnieuw voor in

Renault kwaliteit

Al meer dan 120 jaar vergezellen we je tijdens je dagelijkse ritten. Dankzij jouw vertrouwen kunnen wij vooruit.

 

Daarom hebben we de belofte gedaan onze voertuigen en services te laten voldoen aan hoge kwaliteits- en duurzaamheidsvereisten, van de ontwerpfase tot bij dealers en garages. Jouw tevredenheid is voor ons van levensbelang. 

Benieuwd naar onze modellen?

Personenauto's

Ontdekken

Maak kennis met onze personenauto's

Reeks conceptcars

Design

Lees meer over onze concept cars