De Renault ZOE leasen? Elektrisch rijden als slimste, zakelijke keus

De nieuwe Renault ZOE heeft nu een actieradius van 300 kilometer* en neemt voor de zakelijke veelrijder een belangrijke drempel weg om nu écht te kiezen voor een 100% elektrische auto. Tevens werken veel bedrijven aan de verduurzaming van hun wagenpark en zullen dus de samenstelling van hun wagenpark sterk herzien.

Alt Image C28v0

4% bijtelling

Met de wijzigingen in het bijtellingsregime van 2017, waarbij alle fiscale voordelen voor plug-in hybrides vervallen en alleen nog 100% elektrische auto’s profiteren van 4% bijtelling, slaat Zakelijk Nederland hard aan het rekenen. Nu elektrische voertuigen steeds verder rijden én sneller opladen, opent daar zich een heel nieuwe en aantrekkelijke mobiele wereld. Tel daar de vele (snel)laadpalen bij op die in Nederland en Europa als paddenstoelen uit de grond schieten en voilà: de overstap naar een zakelijke, schone, elektrische auto is logischer dan ooit. Stap jij over? Profiteer nu van een aantrekkelijke actie!

De Renault ZOE leasen: hoe zit het met de bijtelling?

Uiteindelijk gaat het er bij bedrijven om wat er onderaan de streep overblijft. Dat valt erg mee, met de lage bijtelling. En om nog meer aan de zakelijke behoeftes te voldoen, is het vanaf nu mogelijk om in plaats van de batterij te huren, ook de ZOE inclusief de batterij te kopen dan wel te leasen. Nóg een pluspuntje erbij dus!

Alt Image C29
Alt Image C29

Steeds meer (snel)laadpalen langs de snelweg

Stilstaan met een lege accu is er met de verdere ‘elektrificatie van ons wegennet’ niet meer bij. De actieradius van elektrische auto’s wordt groter en groter én er komen steeds meer laadpalen bij. De ZOE is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder die vaak grotere afstanden rijdt en snel tussentijds op moet kunnen laden. Alvast weten hoe jij je volgende zakelijke rit slim, zeker en eenvoudig plant? Bekijk dan hier waar je precies de laadpalen kunt vinden.

Opladen op het werk

Ook op kantoor wordt laden op hogere vermogens steeds vaker mogelijk. Dat betekent dat in veel gevallen thuis laden niet meer noodzakelijk is. Want dankzij het AC-laadsysteem is het nu thuis of op kantoor mogelijk om de batterij in slechts 2 tot 3 uur op te laden (22kWh). 

Alt Image C29
Alt Image C29

Klinkt zakelijk elektrisch rijden dan als muziek in de oren?

Zeker. En helemaal met de speciale Bose-uitvoering. De Renault ZOE verzekert je dan van een goede zit op premium lederen bekleding en trakteert je gehoor op heldere harmonieën met een perfect premium Bose-geluidssysteem. Zo wordt zakelijk elektrisch rijden, reizen in stijl, comfort gekoppeld aan een heerlijke beleving. Bekijk hier de Renault ZOE Bose-uitvoering.

Mis niets van het laatste nieuws over elektrisch rijden

Ontdek praktische info, slimme tips en handige weetjes in de koopwijzer. Direct ervaren wat elektrisch rijden is? Vraag een proefrit aan of download de brochure!

Meer Insights

ZOE leasen

Renault ZOE leasen

Leasen en financieren

Renault TWIZY

Met de Renault TWIZY aan de rol

Zakelijk