De zakelijke voordelen van de Renault ZOE

De Renault ZOE is voor de zakelijke rijder nu wel erg aantrekkelijk gemaakt. Met slechts 4% bijtelling en 300 km* is de Renault ZOE de beste zakendeal voor duurzame ondernemers. En, er zijn nog véél meer voordelen, bekijk ze nu allemaal!

De Renault ZOE: wat is jouw bijtelling per maand?

Vanaf € 43,- netto bijtelling per maand** rijd je al in een nieuwe Renault ZOE. Doordat de bijtelling slechts 4% bedraagt, bespaar je dus flink op je uitgaven. En omdat je 100% elektrisch rijdt, geef je gelijk het goede, duurzame voorbeeld aan anderen én aan je klanten. Want, jij rijdt voorop, jij bent innoverend en jij bent niet bang om een nieuwe weg in te slaan. Klaar om elektrisch te rijden? Profiteer van de aantrekkelijke actie!

  Alt Image C29

  De Renault ZOE wordt standaard geleverd met laadpunt inclusief installatie

  Renault maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar door de Renault ZOE tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie. Vanaf nu geldt: nooit meer tanken! Want jouw Renault ZOE laadt thuis op, terwijl jij je e-mail leest of de laatste projectupdate checkt.

  Profiteer van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) bij aanschaf van een Renault ZOE

  De MIA is een extra aftrekpost en trek je van de winst af. Deze aftrekpost is van toepassing als een investering voorkomt op de zogenaamde milieulijst die de RVO jaarlijks publiceert. Oplaadpunten voor je elektrische auto staan ook op deze milieulijst. Voorwaarde is wel dat de laadpaal op je eigen terrein staat en alleen voor je eigen auto(‘s) bestemd is. Meer weten? Kijk voor meer informatie op RVO.

  Alt Image C29
  Alt Image C29

  Lagere kosten voor onderhoud en energieverbruik

  Een elektromotor is een stuk eenvoudiger gebouwd dan een verbrandingsmotor en heeft minder bewegende delen. Hierdoor zijn de onderhoudskosten over het algemeen lager dan bij conventionele auto’s”,De energiekosten per gereden kilometer zijn afhankelijk van de auto, de snelheid, je rijgedrag en brandstofsoort. De ZOE is 100% elektrisch en daarom betaal je alleen de stroomkosten die aanzienlijk lager zijn dan fossiele brandstoffen.

  Deskundig advies voor je wagenpark

  Heb je een bedrijf met een klein of groot wagenpark? Renault biedt verschillende laadmogelijkheden en onze gecertificeerde partner GreenFlux kan je hierover volledig informeren. Ook als het gaat om geavanceerde laadpleinen en dynamische laadoplossingen. Zo maak je altijd de juiste keuzes op het gebied van 100% elektrisch rijden. Nu en in de toekomst.

  Alt Image C29
  Alt Image C29

  De zakelijke voordelen van de Renault ZOE nog even op een rijtje

  • 100% elektrisch rijden
  • 300 km rijden*
  • Vanaf € 43,- netto bijtelling per maand**
  • Thuis een eigen laadpunt
  • Lagere onderhoudskosten dan een benzine- of dieselmotor
  • Energiekosten zijn lager dan bij fossiele brandstofkosten (rijstijlafhankelijk)
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA)
  • GreenFlux voor deskundig advies

  Meer informatie elektrisch rijden

  Meer Insights

  ZOE leasen

  Laden

  Waar staan de oplaadpunten?

  Renault TWIZY

  Zakelijk rijden

  Met de Renault TWIZY aan de rol

  ZOE leasen

  Leasen en financieren

  Renault ZOE leasen