Nieuwe Renault CAPTUR

E-TECH Plug-in hybride

De ultieme stads-SUV is nu een oplaadbare hybride

Vanaf
€ 33.290
CAPTUR E-TECH Plug-in - Oplaadbare, hybride SUV

Elektrisch rijden met de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid doordeweeks elektrisch rijden. Je laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maak je gebruik van de hybride-functie.

Voordeel

Ontvang het laatste nieuws

Profiteer nu van Early Bird voordeel op de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Nieuwsgierig?

Meld je dan nu aan als Early Bird en blijf direct op de hoogte van al het nieuws rondom dit nieuwe model.

 

 

Schrijf je in
CAPTUR Plug-in Hybrid

Uitrusting

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid: geavanceerd en comfortabel

Bekijk de vooruitstrevende technieken die jouw rijbeleving 100% compleet maken.

Renault CAPTUR - Oplaadbare MULTI-SENSE hybride SUV

Met MULTI-SENSE pas je je nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid aan jou aan. Je kiest eenvoudig uit één van de 3 aanpasbare rijstijlen en één van de 8 verschillende typen verlichting. Met deze keuzes rijdt jouw CAPTUR altijd hoe jij het wil.  In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met een topsnelheid van wel 135 km/u.

Renault CAPTUR E-TECH - EASY LINK-multimediasysteem

EASY LINK is een aanpasbaar multimediasysteem dat intuïtief te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk is. Het touchscreen heeft een hoge resolutie en is maximaal 9,3“ groot. Op deze manier vind je in één oogopslag bijvoorbeeld de laadpunten op de kaart. Houd je veranderingen in de energiestroom in de gaten. En pas je eenvoudig de instellingen voor opnieuw opladen aan, net als de temperatuur in de auto.

Renault CAPTUR 10” TFT instrumentarium

Je vindt op het bestuurdersscherm bijvoorbeeld de geselecteerde MULTI-SENSE-instelling maar ook informatie over de acculaadstatus, veranderingen in de energiestroom, de actieradius en de energieterugwinning.

Renault CAPTUR Plug-in - MY Renault

Via de MyRenault-app controleer je eenvoudig het accu-niveau van je nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Ook kun je inplannen de accu buiten piektijden wordt opgeladen en je kunt het interieur alvast voorverwarmen naar de voor jou ideale temperatuur.

MOTOREN

Renault CAPTUR E-TECH: deze oplaadbare hybride zorgt voor ongekend rijplezier

Nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid- dasboard en stuur

Ongekend rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid activeer je met een druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Jij profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort.

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid - zij-vooraanzicht

In de stad en ver daarbuiten

Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend.

Renault CAPTUR - Oplaadbare hybride

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Vertrouw op jouw nieuwe CAPTUR E-TECH. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld.