Arkana - Renault SUV

zakelijk rijden

Arkana E-Tech full hybrid

fijne zakenauto van Renault

Een zakenauto moet veilig zijn, comfortabel en lekker ruim. Zeker als je veel op de weg zit, wil je van alle moderne gemakken voorzien zijn. Maar je wilt wel een slimme beslissing nemen. En niet gelijk de hoofdprijs betalen. De Renault Arkana E-Tech full hybrid is zo’n slimme oplossing. Een fijne zakenauto met een vriendelijke bijtelling. Boek een proefrit en ervaar hem zelf.

Renault Arkana E-TECH full Hybrid

80% elektrisch rijden

Met de Arkana E-Tech full hybrid rijd je in de stad tot wel 80% van de tijd volledig elektrisch. Je hebt de beschikking over 140 pk en een snelle respons van 2 elektrische motoren in combinatie met een zeer efficiënte versnellingsbak.


Renault Arkana hybride SUV rijhulpsystemen

rijhulpsystemen

Highway and Traffic Jam Companion, Rear Cross Trafic Alert en Easy Park Assist zijn slechts enkele functies die jouw rijcomfort en veiligheid verbeteren. Deze functies en vele andere zijn gemakkelijk te activeren via het EASY LINK-multimediasysteem. Meer weten? Bekijk de standaarduitrusting en opties.

Renault Arkana E-TECH - hybride SUV - exterieur

tutorials (handleidingen)

Wil je de Arkana tot in perfectie beheersen? Bekijk dan onze video’s. Daarin worden veiligheidssystemen uitgelegd, hoe het onderhoud werkt en bijvoorbeeld hoe het comfort tot stand komt.


Renault Arkana E-TECH Hybrid multisense

Multi-SENSE®-systeem

Motorgeluid en respons, sturen, interieurverlichting en de indeling van het scherm voor de bestuurder. Pas je Arkana aan met het Multi-SENSE®-systeem. Kies uit 3 beschikbare rij-instellingen mysense, eco en sport en personaliseer jouw zakelijke ritten.

Renault Arkana E-Tech full hybrid

trekgewicht

Ook niet onbelangrijk. Het trekgewicht van de Arkana E-Tech full hybrid is maximaal 760 kilo. Dit is het maximaal toelaatbaar aanhangergewicht (geremd). Je kunt dus een aardige aanhanger meenemen op vakantie. Of een stel fietsen natuurlijk op het oersterke fietsenrek. De Renault-dealer helpt je daar graag verder mee.

Renault Arkana E-TECH Hybrid

operational lease

De Arkana E-Tech full hybrid leent zich perfect voor operational lease. Daar is hij mede voor gebouwd. Het is immers een fijne, comfortabele en stijlvolle zakenauto.


Bereken je bijtelling

klaar om de weg op te gaan in de Arkana E-Tech full hybrid?

ontdek ook...

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
vanaf € 37.330,00
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
vanaf € 38.370,00