financieringsopties en servicesRenault Arkana

financier of lease je Renault Arkana E-Tech full hybrid

Zin om elke dag in een Renault Arkana E-Tech full hybridb te rijden?

Renault helpt je met financieringsoplossingen en leasing, afgestemd op jouw behoeften.

ontdek ook

    

uitgebreide garanties - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

uitgebreide garanties

Met uitgebreide garanties van Renault hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene ongemakken en de reparatie van elektronische, mechanische of elektrische onderdelen. Deze uitgebreide garanties geven je 24 uur per dag toegang tot Route Service in heel Europa. De garanties bieden je tot 5 jaar of 150.000 kilometer totale gemoedsrust.

onderhoudscontracten - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

onderhoudscontracten

Onze servicecontracten en -pakketten zijn er om je auto optimaal te onderhouden. Goed onderhoud houdt de prestaties op peil en verlengt de levensduur van jouw Arkana.

connected car-verzekering - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

connected car-verzekering

Met de Renault Arkana E-Tech full hybrid kun je de kosten en het dekkingsniveau van je verzekering optimaliseren. Je connected systeem verzamelt daarvoor gegevens. Denk daarbij aan gebruiksfrequentie, kilometerstand, acceleratie, bochten, remmen, enz. Op basis van de rijscore die je behaalt, krijg je verschillende mogelijkheden wat betreft je verzekering en krijg je korting bij partnerverzekeraars*.*deze aanbiedingen voor connected car-verzekeringen worden geleidelijk beschikbaar gesteld in verschillende Europese landen.

jouw Renault-services

onderhoud door de dealer

Laat je Renault Arkana onderhouden door de Renault-dealer. Dat is een stuk eenvoudiger en effectiever.

verbonden onderhoud - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

connected onderhoud

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt met connected onderhoud. Je ziet ook de gebreken en je kunt plannen dat onderdelen op het juiste moment vervangen worden, zoals de batterij en de rempedalen. Zo haal je alles uit je Renault Arkana E-Tech full hybrid en heb je volledige controle.

My Renault - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

elke dag opnieuw jouw partner

De My Renault-app maakt je dagelijks leven gemakkelijker. Gewoon met je smartphone. Denk aan connected services, de locatie van je auto, onderhoudsschema met onderhoudsgeschiedenis, interactie met de dealer, pechhulp en meer. Alles in één app!