Renault Arkana E-Tech full hybrid mild hybrid

Renault Arkana

Direct leverbaar, nu vanaf € 37.585
Renault Arkana 5-zekerheden
5 zekerheden van Renault
Rijd jij in 2023 nog in een Renault Arkana? Profiteer nu van de 5 zekerheden: zoals 5 jaar garantie, extra inruilwaarde van € 2.500 en een scherp rentetarief.
arkana mild hybrid

100% hybride rijden

De Arkana is een sportieve en comfortabele SUV-coupé. Stoer en krachtig. En bij zijn gestroomlijnde looks horen state of the art motoren. Daarom wordt de Arkana geleverd als E-Tech full hybrid én is hij ook leverbaar als mild hybrid.

 

Ervaar zelf hoe je stilte met kracht bundelt. En comfort met sportiviteit. Lees meer over onze geavanceerde motoren en kies welke het best bij jou past.

arkana renault hybrid

Private Lease

Private Lease nu een nieuwe Renault Arkana

Met Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag in een nieuwe Arkana. Stel hem nu samen en rijd zorgeloos de toekomst tegemoet. Zonder onverwachte kosten.

Voordelen van Private Lease

• Vast bedrag per maand
• Inclusief onderhoud, APK, wegenbelasting, verzekering en pechhulp
• Onderhoud bij officiële Renault-dealers
• Geen onverwachte kosten
• Geen lening of spaargeld nodig
• Zorgeloos en zekerheid

een sportieve en ruime hybride SUV

De Arkana heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse.

 

Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat je verleiden door het prachtige Rouge Flamme, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer.

voorraadmodellen

nieuwe Arkana uit voorraad

De Arkana is nu nog uit voorraad verkrijgbaar. Direct leverbaar en extra voordelig met een extra inruilvoordeel van € 2.500. Bekijk nu de voorraadmodellen of taxeer je auto.

taxeer je auto

comfort en technologie

Behoud in alle comfort controle op de weg vanuit je cockpit

Easy Drive Rijhulpsystemen - Renault Arkana

15 Easy Drive-rijhulpsystemen

Highway and Traffic Jam Companion, Rear Cross Trafic Alert en Easy Park Assist zijn slechts enkele functies die zijn gemaakt ter verbetering van jouw rijcomfort en veiligheid. Deze functies en nog veel meer zijn beschikbaar via de Renault Easy Drive-rijhulpsystemen, waarmee je eenvoudig kunt manoeuvreren. Deze functies kun je gebruiken vanaf het EASY LINK multimediasysteem. Ben je klaar om te ervaren hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten?

Multi-SENSE® -systeem - Renault Arkana

Multi-SENSE®

Motorgeluid en respons, sturen, interieurverlichting en configuratie van het scherm voor de bestuurder. Kies uit 3 beschikbare rijmodi (mysense, eco en sport) en pas je rit aan met het Multi-SENSE®-systeem.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

stoere details, hogere zit en grotere bodemspeling

bekijk de review van de Arkana

"Tegenwoordig zijn er auto's als de Renault Arkana", aldus de verslaggever. Hij is duidelijk onder de indruk van onze coupé. Wat deze autojournalist nog meer zegt? Na de proefrit is duidelijk hoe fantastisch de Renault Arkana de SUV wereld heeft verenigd met de sportieve wereld van de coupés. En nu voor het grote publiek bereikbaar maakt.

 

  • ruime kofferbak van 513 liter
  • perfecte en hoge zitpositie
  • sterk en sportief
  • vanuit stilstand altijd elektrisch wegrijden
  • 16 rijhulpsystemen
  • standaard al heel veel luxe

 

Tel daarbij een laag verbruik en de mogelijkheid op een R.S. Line pakket op en je begrijpt waarom de verslaggever zeer enthousiast wordt van deze auto. Bekijk nu het filmpje voor het complete beeld.

wegrijden in een nieuwe Arkana?