image

Autodelen met Fetch Car Sharing

Jouw nieuwe Renault ZOE staat klaar in hartje Amsterdam. Je stapt eenvoudig in met behulp van je mobiel. Klik, klaar en rijden. Geen fratsen. Super Easy!

Fetch car sharing

Car sharing met 100% vrijheid

Vanaf nu staat er altijd een elektrische Renault ZOE voor jou klaar in Amsterdam. Op strategische plekken. Opgeladen en wel. Daar zorgen de Fetch-medewerkers voor. Met je mobiel krijg je snel en eenvoudig toegang tot de ZOE. Even klikken en je bent good to go! Achteraf betaal je je rit via de app of automatisch via je creditcard. Een auto bezit je niet meer, een auto gebruik je. En dan natuurlijk 100% elektrisch mét 100% vrijheid.

Bekijk Fetch

Daarom kiest Fetch voor de Renault ZOE

  • 300 kilometer actieradius
  • supersnel opladen met de Caméléon-oplader
  • hatchback met plaats voor 5 personengrote kofferruimte
  • lage kosten
  • wendbaar, praktisch en dus makkelijk te parkeren
Alt Image C29

Gemak, comfort & vrijheid. De voordelen van elektrisch rijden

Alt Image C29

Nog meer voordelen van Fetch Car Sharing

Naast de vele voordelen van de Renault ZOE heeft Fetch 3 duidelijke en goede speerpunten: gemak, comfort en vrijheid.  Zo zijn alle deelauto’s ‘free floating’. Dat betekent dat je ze overal mag achterlaten binnen de parkeerzone van Amsterdam. Je betaalt dan geen parkeerkosten. Ga je toch buiten de ring? Geen probleem. Door de grote actieradius ga je met je gezin net zo makkelijk naar de Efteling als naar het strand. De ZOE is groot en comfortabel genoeg voor langere dagtrips of meerdaagse korte vakanties in Nederland, België of Duitsland.

Elektrisch rijden in Nederland

Elektrisch rijden in NederlandRenault is marktleider op de elektrische automarkt in Europa. 1 op de 4 verkochte elektrische auto’s in Europa is een Renault. Fetch Car Sharing heeft de ambitie om op langere termijn in nog meer grote steden in Nederland elektrische deelauto’s aan te bieden. Belangrijk daarbij is de beschikbaarheid van een overkoepelende parkeervergunning die in verschillende steden geldig is. Zo neem je de deelauto in de ene stad mee en laat je hem achter in een andere stad. Renault doet hier met Fetch een belangrijke stap in de toekomst van mobiliteit.

Bekijk het persbericht