Série Limitée Rivièra Nieuwe Renault ZOE Rivièra

Limited Edition ZOE Riviera

Zomer aan zee!

Toe aan iets anders?

De Renault ZOE vindt zichzelf opnieuw uit in deze exclusieve Série Limitée Rivièra, en geeft je eenzelfde ervaring als de onstpaning en stilte tijdens een reis op een luxe zeiljacht.

  • ZOE Riviera
  • ZOE Riviera exterieur
  • ZOE Riviera interieur
  • ZOE Riviera exterieur
  • ZOE Riviera interieur

Exclusieve vormgeving en uitrusting

ZOE Riviera exterieur

Het gevoel van de franse Rivièra

Dankzij de nieuwe kleur Bleu Nocturne en de subtiele witte striping, de exclusieve 16" 'Seidon' lichtmetalen wielen, doet de Série Limitée Rivièra denken aan de sfeer van de franse kust.

ZOE Riviera interieur en bekleding in Sand Grey

Een vernieuwd interieur

Lederen bekleding in Navy Blue of Gris Sable met een op zeiltouw geïnspireerde bies op de stoelen, bijpassend dashboard met een sierstrip in houtlook en ZOE instaplijsten... Maak het je gemakkelijk en geniet van de rit.

ZOE Riviera interieur en versnellingspook

Exclusieve uitrusting

Active emergency Braking System, Easy Park Assist, achteruitrijcamera... Alle ritten zijn eenvoudig dankzij onze innovatieve technologie en gebruik al je verbonden services en apps via het 9.3" EASY LINK multimediascherm voor extra comfort en veiligheid.

De nieuwe Renault ZOE in detail

Ontdek andere modellen

CLIO
CLIO
Vanaf € 17.490
TWINGO
TWINGO
Vanaf € 13.490
TWIZY
TWIZY
Vanaf € 12.390
Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie