Zoe E-Tech 100% electric - Elektrische auto

Actieradius, batterij en laden
Renault Zoe E-Tech 100% electric

De actieradius van je Renault Zoe E-Tech 100% electric

Je daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van een aantal factoren

De nieuwe ZOE - Snelheid

Snelheid

Hoe sneller je rijdt, hoe meer energie je verbruikt om die snelheid te handhaven.

De nieuwe ZOE - Rijstijl

Rijstijl

Maak gebruik van technologieën zoals vertragen of remmen met energieterugwinning om je actieradius groter te maken.

De nieuwe ZOE - Topografie

Omgeving

Wanneer je een heuvel op rijdt, gebruik je meer energie. Je wint energie terug wanneer je heuvelaf rijdt.

De nieuwe ZOE - Weersomstandigheden

Weersomstandigheden

Over het algemeen heeft de Z.E. 50-batterij een maximale actieradius van 395 km in de zomer en 250 km in de winter*.

Jouw Zoe E-Tech 100% electric opladen

Wallbox-thuislader

Thuis

Voor het thuis opladen van de Zoe E-Tech 100% electric moet een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij je installeren. Speciaal daarvoor heeft Renault leveranciers geselecteerd. Dat biedt je de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Daarnaast garandeert Renault op deze wijze ook alle functionaliteiten van de auto, zoals de werking van het geprogrammeerde verwarmings- en koelsysteem.

 

Wil je thuis snel kunnen laden, dan is het mogelijk om te kiezen voor een 11 kW Wallbox, indien de technische installatie van jouw huis dit toelaat. Hiermee kun je jouw Zoe E-Tech 100% electric in 6 uur volledig laden en ben je maximaal flexibel. Indien er geen behoefte is om snel te laden, kun je ook eenvoudig jouw Zoe E-Tech 100% electric thuis opladen met de standaard wallbox met een vermogen van 3,7 kW. Het Wallbox-thuislaadpunt moet door een erkende vakman worden geïnstalleerd.

De nieuwe ZOE op het werk opladen

Op het werk

Steeds meer bedrijven plaatsen voor hun werknemers laadpunten voor elektrische auto's. Overtuig jouw baas om hetzelfde te doen!

De nieuwe ZOE - Openbaar laadstation

Bij een openbaar laadpunt

Nederland is koploper in Europa met bijna 85.000 (semi) publieke laadpunten en ruim 1700 snellaadpunten. Er zijn laadpunten te vinden bij winkelcentra, op parkeerplaatsen in stadscentra en langs de weg.

langs de snelweg opladen

Langs de snelweg

Zoek eenvoudig laadpunten terwijl je onderweg bent naar je vakantiebestemming. Je kunt met de Zoe E-Tech 100% electric ook snelladen bij Fastned.

 

Jouw Zoe E-Tech 100% electric kan binnen 30 minuten een actieradius van maximaal 150 km* halen (afhankelijk van de omstandigheden tijdens de rit).

 

 

* De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij

Wijzig de instellingen om de actieradius van je Zoe E-Tech 100% electric te berekenen op basis van het gebruik van je auto.

Wijzig de instellingen om te ontdekken hoe lang je moet laden bij elk type laadpunt.

Bereken hoeveel je per jaar bespaart.

huidige voertuig

kilometers gereden per jaar: 10.000 km

geschatte verbruik: 6 l/km

brandstof soort

huidige brandstof prijs: € 2,20 /l

jouw toekomstige elektrische auto

soort oplaadpunt

energie prijs: € 0,37 /kwh

jouw besparing met een elektrisch voertuig

jouw besparing met een elektrisch voertuig

€ 1.320,00geschatte jaarlijkse besparing

ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
€ 0,00//jaar
Jouw voertuig
€ 1.320,00//jaar
brandstofkosten

€ 0,00

volledig opladen

€ 0,00

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.

Eenvoudig het laadproces plannen en beheren?

Dat doe je met de Renault connected services en de Combo CSS-aansluiting

MY Renault-app

Beheer het laden op afstand

Via de My Renault-app controleer je het batterijniveau op afstand, programmeer je het laden en plan je snel je ritten (inclusief stops bij laadstations). Zoek en vind eenvoudig je optimale route via het EASY LINK multimediasysteem met 9,3" scherm.

opladen

Overal in Europa opladen

Met de CSS Combo-aansluiting achter het grote Renault logo in de voorbumper, laad je de batterij via talloze laadpunten en snelladers in Europa op.

multimedia

Relaxt de weg op

Zoek de beschikbare laadpunten, plan je route, spreek sms-berichten in en speel je favoriete muziek af. Met het Renault EASY LINK-multimediasysteem heb je toegang tot een breed scala aan applicaties die je rit lekker gemakkelijk maken.

50-batterij

50-batterij

De 50 batterij heeft een capaciteit van 52 kWh. Hiermee kun je tot 395 km* (WLTP) rijden in je Zoe E-Tech 100% electric.

 

 

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.

Geef je actieradius een boost

De Zoe E-Tech 100% electric is uitgerust met hoogwaardige technologieën. Hiermee optimaliseer je eenvoudig de actieradius van jouw Zoe E-tech 100% electric.

Econometer

De econometer bevindt zich rechts in het 10"TFT cluster van de bestuurder en laat je weten of je energie verbruikt of energie terugwint. Beheer je verbruik in realtime om je actieradius zo groot mogelijk te houden.

ECO-modus

In de ECO-modus kun je je energieverbruik optimaliseren. Als de ECO-modus is geactiveerd, wordt het engergieverbruik van de verwarming, airconditioning en het vermogen van de motor geoptimaliseerd voor een nog grotere actieradius. 

Temperatuur van het interieur aanpassen

Vergroot je actieradius door de temperatuur van het interieur op voorhand in te stellen. Wanneer je auto nog is aangesloten aan een laadpunt, stel je de bepaalde temperatuur alvast in via je het EASY LINK-systeem.

Meer weten over de Renault Zoe E-Tech 100% electric?

* Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

ontdek andere modellen