Renault TWIZY op straat

Actieradius en laden van de batterij
Renault TWIZY

Renault TWIZY - Opladen

de batterij van jouw Renault Twizy snel opladen

Opladen gaat makkelijk en snel. Je hoeft geen speciale installatie te laten plaatsen. De Renault TWIZY sluit je gewoon aan op het stopcontact. De batterij is dan binnen 3,5 uur weer vol. Je houdt de laadstatus van de batterij via de boordcomputer in de gaten.

Vergroot je actieradius

De actieradius van de TWIZY is 100 km*. Bekijk hoe de geavanceerde technologieën van de Renault TWIZY jouw actieradius optimaliseren.

energieterugwinning

Renault TWIZY - Interieur

De automatische versnellingsbak van de Renault TWIZY is gekoppeld aan een systeem voor energieterugwinning. Wanneer je remt of je voet van het gaspedaal haalt, vergroot je daarmee je actieradius.

energiebesparingsmodule

Renault TWIZY - Dashboard

Dankzij de energiebesparingsmodule heb je controle over je energieverbruik en kun je bekijken wat de nog beschikbare actieradius is. Je kunt ook je eco-score berekenen en zuiniger leren rijden.

Meer weten over de Renault TWIZY?

* Actieradius getest door onafhankelijke instelling UTAC - volgens dezelfde cyclus als de ECE-15 norm. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Hierdoor kan de actieradius variëren per situatie.

Ontdek andere modellen

Zoe E-Tech electric
Zoe E-Tech electric
vanaf € 34.990,00
Clio
Clio
vanaf € 21.950,00