TWINGO Electric. - Elektrische stadsauto

Renault Twingo E-tech electric

vanaf € 23.020,00
twingo urban night

SÉRIE LIMITÉE

de nieuwe Twingo E-Tech urban night

De stoere en streetwise Série Limitée Urban Night staat voor je klaar. Natuurlijk 100% elektrisch. Klaar voor een stadse nachtrit?

De Twingo E-tech electric is jouw ultieme stadsauto

De Twingo E-Tech electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw Twingo E-Tech electric.

Private lease al vanaf € 364 *

Met Renault Private lease rijd je een Renault Twingo E-Tech electric voor een vast bedrag per maand. 

Renault TWINGO Electric - Compacte elektrische stadsauto

de Twingo E-Tech electric is het stadsverkeer de baas

Vind je rijden in de stad lastig? De Twingo E-Tech electric is het stadsverkeer volledig de baas. De Twingo E-Tech electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat  met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor. 

TWINGO Electric - Compacte elektrische auto, versnellingsbak, automaat, transmissie

de Twingo E-Tech electric geeft je energie

Rijd je normaal in een automaat in 'D'; de Twingo E-Tech electric heeft ook een B-rijmodus met 3 niveaus. Elk voor de mate van energieterugwinning bij het afremmen, afhankelijk van wat je nodig hebt.

B3, bijvoorbeeld, is perfect voor het rijden in de stad. Je hoeft het rempedaal minder te gebruiken en maakt gebruik van de  'one pedal driving-ervaring', waardoor het rijden gemakkelijker gaat. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Een klein tikje op het rempedaal zorgt ervoor dat je helemaal stilstaat.

Op de snelweg kies je voor D of B1. En dan rijd je alsof je op vakantie bent.

TWINGO Electric - Elektrische stadsauto, laadstation

Elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig

De Twingo E-Tech electric is uitgerust met een batterij van 22 kWh, heeft een actieradius van maximaal van 190 km WLTP* en tot 270 km volgens de gecombineerde WLTP-cyclus. Genoeg om zonder problemen de week door te komen.


Schakel de ECO-modus in om het acceleratievermogen en de maximale snelheid op snelwegen te beperken en profiteer van een actieradius van ongeveer 225 km*.


Tijd voor een pauze? Met de Caméléon-lader laad je je Twingo E-Tech electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (22 kW AC) eenvoudig op. Binnen een uur is de batterij tot wel 80%* opgeladen. En binnen 30 minuten heb je al een actieradius van circa 80 km*. Kortom: dat is een korte en fijne koffiepauze.
 

Multimediascherm - EASY LINK TWINGO Electric

Onze connected services maken het je gemakkelijk

Geniet van een volledige multimedia-ervaring met Renault CONNECT. Via je 7” EASY LINK-multimediascherm of MY Renault-app, plan je de volgende laadbeurt, beheer je het batterijniveau, bekijk je de actieradius en laat je het volgende laadpunt weergeven. Haal alles uit de connected services voor het optimaliseren van de ritten in jouw nieuwe Twingo E-Tech electric.

* In afwachting van definitieve homologatie.

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Boek een 48 uurs proefrit in jouw favoriete model!

pluspunten

Personaliseer jouw Twingo E-tech electric

deze accessoires maken jouw Renault nóg mooier

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

versies

Kies de versie van de Twingo E-Tech electric die het beste bij je past

Authentic

Authentic

  • elektrisch
vanaf € 23.020,00
Equilibre

Equilibre

  • elektrisch
vanaf € 24.220,00
Techno

Techno

  • elektrisch
vanaf € 25.620,00
Série Limitée Urban Night

Série Limitée Urban Night

  • elektrisch
vanaf € 26.920,00

afmetingen

Compact, comfortabel en elektrisch

Met zijn compacte afmetingen, comfortabele interieur en zelf in te delen laadruimte, combineert de Twingo E-Tech electric wendbaarheid met praktische kenmerken.

TWINGO Z.E. - Afmetingen voorkant
TWINGO Z.E. - Afmetingen zijkant
TWINGO Z.E. - Afmetingen achterkant
renault private lease

Private Lease

rijd in een nieuwe Renault. alles inbegrepen, alleen nog tanken.

meer over Private Lease
flex choice

Renault Flex Choice

financier je nieuwe auto voordelig met Renault Flex Choice

ontdek meer

elektrisch rijden

renault elektrisch rijden

Wil je meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Over laadpassen, laadpalen en actieradius? Of wanneer elektrisch rijden zakelijk aantrekkelijker is, of juist als particulier? Voor antwoorden op al jouw vragen ga je naar onze specifieke site over elektrisch rijden.

alles over elektrisch rijden

blog: Renault Twingo E-Tech electric

Renault Twingo electric instappen

De Renault Twingo E-Tech electric is nóg leuker. Vinden wij. Maar wat vindt de pers er eigenlijk van?

 

 

lees de persreviews

vind een Renault-dealer

zoek de dichtstbijzijnde dealer

of
miniDealocMap

Meer weten over de Twingo E-Tech electric?

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

 

* Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. 

Ontdek andere modellen

Zoe E-Tech electric
Zoe E-Tech electric
vanaf € 34.990,00
Clio
Clio
vanaf € 21.950,00
Clio E-Tech hybrid
Clio E-Tech hybrid
vanaf € 21.950,00