Nieuwe ZOE

Tot 390 volledig elektrische kilometers*

  • ZOE small electric city car

Ontvang als eerste informatie over de Nieuwe ZOE

Registreer jouw e-mailadres om op de hoogte te blijven van de nieuwe ZOE.

ZOE small electric city car

Een nóg opvallender ontwerp...

Gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo's in hologramstijl en nog veel meer. De nieuwste elektrische auto van Renault heeft nóg opvallendere lijnen en een unieke persoonlijkheid.

... en een hightech, stijlvol interieur.

In de nieuwe ZOE geniet je van een echte verbonden ervaring dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en het 9,3" scherm. Op het grote 10” TFT- instrumentencluster voor je, zie je in één oogopslag alle benodigde rij- info. 


Prachtige afwerking met chroom, comfortabele stoelen, een inductielader voor smartphones, etc. Ga heerlijk zitten in de cockpit met 100% gerecycled textiel*, met respect voor het milieu en aandacht voor het welzijn.

* Zen uitrustingsniveau

ZOE electric city car

Ontdek de eigenschappen van de nieuwe ZOE

ZOE Discover the new features of All-New

Minder laden, verder rijden...

Dankzij de nieuwe en nog krachtigere Z.E.50-accu profiteer je in de nieuwe ZOE van een actieradius van 390 km (WLTP*). Even pauze nodig? Naast de AC lader met een maximaal vermogen van 22 kW, kun je dankzij de snellader (50 kW DC) in slechts 30 minuten al 150 km rijden.

 

*in afwachting van definitieve homologatiegegevens

... dankzij de services voor routeoptimalisatie.

Ga met één druk op de knop direct op pad, plan je route en bereken de benodigde laadtijd en meer. Met de MY Renault-app kun je je auto vanaf je smartphone op afstand bedienen en met volledige gemoedsrust op stap. In de auto kun je de geplande route bekijken via Android Auto™ of Apple Carplay™.

ZOE small electric city car
ZOE electric city car

Een 100% elektrische rijervaring...

Dankzij de nieuwe elektrische R-135-motor (waarbij 100 kW aan vermogen wordt gecombineerd met 245 Nm koppel) biedt de nieuwe ZOE comfort, geweldige prestaties en een 100% elektrische rijervaring... luidruchtige motoren en vervelende trillingen behoren tot het verleden. Rijplezier in stilte.

... die nog meer gemoedsrust biedt.

In de B-modus wordt de remkracht van de auto versterkt zodat je maar beperkt gebruik hoeft te maken van het rempedaal; zo kun je vloeiender en meer ontspannen op weg. Zo heb je in de stad je rempedaal praktisch niet meer nodig. Met de nieuwe ZOE wordt je leven eenvoudiger, verantwoorder en leuker. Ontdek hoe simpel het is om elektrisch te rijden.

ZOE makes your day-to-day life easier and offers you an electrifying experience.

Blijf op de hoogte van de Nieuwe ZOE

Registreer jouw e-mailadres om als één van de eersten alle info over de nieuwe model te ontvangen.

Hoe kunnen we je nog verder helpen?