UitrustingRenault MASTER Z.E.

Renault - MASTER Z.E.

De geavanceerde en praktische uitrusting van de Renault MASTER Z.E.

Met de comfortabele en veelzijdige MASTER Z.E. ervaar je een grootse rij-ervaring. Ook op langere ritten. Soepel en stil. De complete uitrusting maakt je klus daarnaast stukken makkelijker.

Renault - MASTER Z.E.

Parkeersensor achter en achteruitrijcamera

De parkeersensor achter waarschuwt met steeds sneller klinkende pieptonen voor eventuele obstakels. Daarnaast kun je nog preciezer manoeuvreren dankzij de camera aan de achterkant van jouw MASTER Z.E.. Met het scherm op de binnenspiegel of het navigatiescherm heb je uitstekend zicht op wat er achter de MASTER gebeurt.

Renault - MASTER Z.E.

Mobiel kantoor

Het interieur van de MASTER Z.E. is ontworpen om je productiviteit te verhogen. Parkeer de MASTER Z.E. op een veilige plek en werk rustig door aan je administratie. Gebruik daarvoor de draaibare tafel en de documenthouder op het dashboard als een echt bureau.

Renault - MASTER Z.E.

Automatische versnellingsbak

Speciaal voor jouw comfort is de MASTER Z.E. voorzien van een flexibele en stille automatische versnellingsbak.

Renault - MASTER Z.E.

Regen- en lichtsensoren

De MASTER Z.E. is uitgerust met slimme sensoren en die de lampen en ruitenwissers automatisch bedienen. Rijden wordt steeds eenvoudiger. Zodat jij kunt genieten van je rit.

Renault - MASTER Z.E.

Bescherming van de inzittenden

De Renault MASTER Z.E. biedt je de modernste en best presterende veiligheidsfuncties op de markt.

  • Front- en zij-airbags
  • veiligheidsgordels vóór met gordelspanners en spankrachtbegrenzers
Renault - MASTER Z.E.

Elektronische Stabiliteitscontrole (ESC)

De MASTER Z.E. is standaard uitgerust met het elektronische stabiliteitsprogramma van de nieuwe generatie. Dit systeem berust op 3 technologieën:

  • tractiecontrole (ASR)
  • onderstuur-controlelogica
  • Hill Start Assist
Renault - MASTER Z.E.

Hill Start Assist

Hill Start Assist wordt standaard meegeleverd op de MASTER Z.E.. Dit systeem helpt je om eenvoudig te vertrekken op steile hellingen.

Multimedia

R-LINK Evolution-multimediasysteem

Renault - MASTER Z.E.

Met R-LINK Evolution gebruik je veilig en eenvoudig je mobiel. Wanneer je stilstaat, bel je met R-LINK Evolution eenvoudig een nummer of blader je door je contacten op het grote touchscreen. Tijdens het rijden gebruik je de spraakherkenningsfunctie door de naam van je contactpersoon te noemen om deze te bellen. Synchroniseren gaat automatisch. R-LINK Evolution werkt je contactpersonen bij wanneer jij plaatsneemt in jouw MASTER Z.E..

Navigeren gaat eenvoudig met het verbonden TomTom-navigatiesysteem en de uitgebreide reeks LIVE-services. Met TomTom Traffic krijg je realtime toegang tot de best mogelijke verkeersinformatie. Met Z.E. Trip, toegankelijk via R-LINK Evolution, zie je waar de dichtstbijzijnde laadpunten zijn en controleer je in realtime de beschikbaarheid.

Renault - MASTER Z.E.

Maak het leven makkelijker met de vooraf geïnstalleerde R-LINK Evolution apps:

  • e-mail
  • R-LINK Tweet
  • het weer
  • Renault Assistance

Bezoek de R-LINK Store en download jouw handigste apps

Renault - MASTER Z.E.

Met R-LINK Evolution en MY Z.E. Connect lees je gratis informatie over het opladen van je MASTER Z.E.. Met Z.E. Pass krijg je toegang tot verschillende soorten laadpunten en betaal je met slechts één kaart of via de speciale app.

Meer weten over de Renault MASTER Z.E.?