Actieradius en opladenRenault MASTER Z.E.

Renault - MASTER Z.E.
Renault - MASTER Z.E.

Nieuwe generatie Z.E. 33-batterij

Met de nieuwste generatie Z.E. 33-batterij rijd je met de MASTER Z.E. 120 km ver, onder echte rijomstandigheden en zonder de batterij te hoeven opladen.​

Bekijk deze interactieve tools

Simulators, laadoplossingen, batterijbeheer: met één klik alle informatie beschikbaar.

De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. 

 

 

 

Renault - MASTER Z.E.

Snelheid

Hoe sneller je rijdt, hoe meer energie je nodig hebt om die snelheid te handhaven. 

Renault - MASTER Z.E.

Rijstijl

Z.E.- technologieën, zoals vertragen of met energieterugwinning remmen, verbeteren de actieradius.

Renault - MASTER Z.E.

Goederenvervoer

De MASTER Z.E. is de ideale oplossing voor het vervoeren van goederen in de stad.

Renault - MASTER Z.E.

Weersomstandigheden

Over het algemeen levert de Z.E. 40-batterij een maximale actieradius op van 300 km in de zomer en 200 km in de winter.

Bereken je actieradius en oplaadtijd

Volledig opgeladen aan het werk

Laad je MASTER Z.E. thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op.

 

Met de Wallbox en de nieuwe lader van 7 kW kun je een actieradius van 120 km onder echte rijomstandigheden bereiken binnen zes uur. 

Je MASTER Z.E. wordt op een openbaar laadpunt, op de parkeerplaats van een winkelcentrum of bij je Renault-dealer in zes uur tijdhelemaal opgeladen, afhankelijk van de beschikbare stroom. Je kunt binnen één uur een actieradius realiseren van tot wel 25 km. 

Vergroot je actieradius

De MASTER Z.E. geeft je volledige controle over je actieradius

1. Remmen met energieterugwinning: de accu wordt opgeladen wanneer je je voet van het gaspedaal haalt én wanneer je het rempedaal intrapt. 

2. Zuinige banden: de lage rolweerstand van deze banden helpt het bereik van je accu te behouden zonder negatieve gevolgen voor het rem- of weggedrag.

 3. Energiebesparingsmodule: deze tool bevindt zich op het dashboard en laat je zien of je energie verbruikt of terugwint. 

4. Eco-modus: wanneer je de Eco-modus activeert, kun je nóg verder rijden (minder krachtige acceleratie en een maximale snelheid van 80 km/u).

5. Connected services: met de dienst MY Z.E. Connect (2) bekijk je het opladen van je MASTER Z.E. op afstand. Je ontvangt een melding op je computer of mobiel over de laadstatus en de resterende laadtijd.

 6. Voorverwarmen van het passagiersgedeelte: stel de verwarming of airconditioning in met de bediening op het dashboard als de auto nog aan het opladen is. De stroom wordt niet aan de accu onttrokken. 

7. Lader van 7 kW: laad je batterij in slechts 6 uur tijd op met een Wallbox 32 A / 7 kW. De oplaadklep bevindt zich aan de rechterkant van de cabine en is gemakkelijk te bereiken.​

Renault - MASTER Z.E.

Meer weten over de Renault MASTER Z.E.?

    * Een actieradius van meer dan 80 km, zelfs in de meest extreme omstandigheden (zware lading, rijden in de stad met regelmatig stilstaan, winters weer). De brandstofbesparing onder normale omstandigheden kan ook afhankelijk zijn van de functies die je gebruikt, je rijstijl en de staat van de weg.