Smart Charging: goedkoper elektrisch opladen

De revolutie van het elektrisch rijden zet door. En die revolutie gaat steeds sneller, verder en leidt tot nóg betere laadoplossingen. Renault is hierin koploper en komt nu met Smart Charging. Hierdoor wordt elektrisch rijden weer een stukje goedkoper.

Wat is Smart Charging?

Renault Z.E. Smart Charge maakt het mogelijk om jouw auto slim op te laden met groenere en goedkopere energie. Door gebruik te maken van vraag en aanbod van duurzame energie, laad je je Renault ZOE goedkoper en dus slimmer op. Je krijgt hier een bonus voor terug van Renault.

Download in app store

Slim gebruik maken van Smart Charging

Per laadsessie kun je besparen. Zo is een besparing van € 5,- al goed voor 1 gratis laadsessie, wat gelijk staat aan 300 werkelijke kilometers rijden, helemaal voor niks. Met de nieuwe Renault ZOE rijd je verder en hoe meer je rijdt, hoe meer je kunt besparen.

Download in Google Play Store

Doe de check

Profiteer ook van 4% bijtelling

Veel plezier met elektrisch rijden

Alt Image C29

Easy Electric Life

Het plezier van elektrisch rijden is veelzijdig: stil, schoon, soepel en eenvoudig. Je kunt kiezen uit batterijhuur of batterijkoop. Afhankelijk wat het beste bij jouw situatie past. Als zakelijke rijder profiteer je altijd van 4% bijtelling. De Z.E. Services App zorgt ervoor dat alles wat je moet weten altijd bij de hand is. Actueel, overzichtelijk en informatief. De Z.E. Smart Charge App is makkelijk in gebruik en laadt jouw Renault ZOE met meer schone energie.

Het plezier van elektrisch rijden is veelzijdig: s

Aanmelden en direct slim laden Slim laden met de Z.E. Smart Charge App

Om te kunnen beginnen met slim laden, heb je een Renault Z.E. online account nodig. Als de Renault Z.E. Services in de auto zijn geactiveerd, kun je de Renault Z.E. Smart Charge App downloaden .

Alt Image C29

Starten is simpel

1. Registreer met je e-mailadres of je social account

 

2. Selecteer jouw Renault ZOE

 

3. Vul je thuisadres en bankrekeningnummer in voor het uitbetalen van je bonus. Bij openbaar slim laden hebben we je laadpas- en bankrekeningnummer nodig.

 

Openbaar laden en dubbeltarief

Bekijk de laadmogelijkheden hieronder

Openbaar slim laden

Openbaar slim laden? Ook als je thuis geen Wallbox hebt, kun je toch slim laden. Je kunt alle laadpunten die geschikt zijn voor slim laden terugvinden op de kaart in de Renault Z.E. Smart Charge App en de beschikbaarheid checken. Vul het nummer van je laadpas in en je kunt meteen slim laden.

Dubbeltarief: goedkoper

Als je thuis een dubbeltarief hebt, profiteer je optimaal door ook een starttijd in te vullen voor het laden, zodat je zoveel mogelijk tijdens het daltarief kunt laden. Als er tussen de geplande vertrektijden genoeg tijd zit, is je auto bij vertrek altijd slim volgeladen . Wil je een keer niet slim laden, dan kun je de dienst altijd tijdelijk uitzetten.

Ontdek nog meer van onze services