100% elektrisch rijden gaat samen met 100% service

Optimaal genieten van elektrisch rijden? Renault maakt het mogelijk. Naast onze bestaande services, bieden we je ook extra services die speciaal gericht zijn op jouw elektrische auto.

Alt Image C29

All-in prijzen voor all-in onderhoudscontracten

Renault biedt je een aantal eenvoudige contracten, waarin het voorgeschreven onderhoud aan je elektrische auto is opgenomen. Alles is meegenomen in dit contract: arbeidsloon, smeermiddelen en onderdelen.

Kies uit 2 verschillende onderhoudscontracten:

  • My Revision voor Z.E.
  • My Revision EXTRA PRO voor Z.E.
Lees meer over onderhoud

Connected Services

Altijd verbonden met je Renault dankzij Connected Services

Met Connected Services ben je altijd en overal op de hoogte van het actuele batterijniveau van je elektrische auto. Zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Carminat TomTom® Z.E. LIVE

Carminat TomTom® Z.E. LIVE

Stap je in de auto en is de batterij bijna leeg? Carminat TomTom® Z.E. LIVE gidst je te allen tijde naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt.

Connected Services

Connected Services

Je profiteert drie jaar van Connected Services bij een Renault ZOE Zen of ZOE Intens. De Connected Services zijn optioneel bij de Renault ZOE life en de Renault KANGOO Z.E.. Maandelijkse abonnementen zijn beschikbaar in combinatie met de batterijhuur.


Niet beschikbaar voor de Renault TWIZY.

Mobiliteitsgarantie

De Renault Route Service staat 24/7 voor je klaar

Sta je met je elektrische auto langs de kant van de weg? De Renault Route Service garandeert je mobiliteit bij pech onderweg. Je kunt altijd op ons rekenen. 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Over Renault Route Service

Renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om je te helpen als je met pech langs de weg staat of als je elektrische auto schade heeft. De Renault-dealer zorgt voor een vlotte reparatie en de Renault Route Service voor onderdak of vervangend vervoer.*

 

Hulp ter plekke tot aan een oplaadpunt van jouw keuze

De Renault Route Service staat ook voor je klaar wanneer doorrijden niet mogelijk is vanwege een lege batterij. In dat geval brengen we je naar een laadpunt binnen een straal van 80 km. Deze service zit bij de batterijhuur inbegrepen en biedt gedurende de gehele termijn van het contract zekerheid.

 

*Zie de garantiebepaling voor de exacte voorwaarden.

Lees meer over Renault Route Service
Alt Image C29

Garantie

De fabrieksgarantie op je elektrische Renault

Bij Renault ben je verzekerd van de beste garanties voor je elektrische auto als het aankomt op looptijd, duur en aantal kilometers.

Alt Image C29

Garantie

Jouw elektrische Renault leveren we standaard met 2 jaar garantie tegen materiaal-, montage- en productiegebreken.

 

Gedurende de garantieperiode ben je in vrijwel heel Europa kosteloos verzekerd van pechhulp. Renault Z.E. deskundigen van de Renault Route Service voeren reparaties altijd uit met originele Renault-onderdelen. Ook bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van de mobiliteitsfaciliteiten***.

 

Bij pech onderweg ontvang je gratis hulp en/of transport naar de dichtstbijzijnde Renault Z.E.-dealer. Uiteraard in overleg met jou.

 

Voor nog meer zorgeloos rijplezier biedt Renault onder meer garantieverlengingen en onderhoudscontracten aan. Dit alles tegen zeer gunstige tarieven.

** Renault TWIZY: 3 jaar garantie op de elektrische aandrijving, onbeperkt aantal kilometers.

 

*** Afhankelijk van het model en de algemene verkoopvoorwaarden.

We helpen je graag verder