Vind hier al je openbare laadpunten

Nederland telt ruim 7500 publiekelijk bereikbare oplaadpunten. Het is de bedoeling dat Europa vanaf 2020 totaal 450.000 laadpunten telt. Voor Nederland gaat het om een doelstelling van 18.000 laadpunten en voor België 21.000 laadpunten.

Alt Image C29

Connectiviteit

Optimaliseer je ritten met R-LINK

In je Z.E.-auto toont het R-LINK navigatiesysteem alle laadpunten in de buurt van jouw locatie of bestemming. Met het naadloos geïntegreerde systeem navigeer je moeiteloos naar de laadpunten.

Ontdek de services van R-Link

Openbare laadpunten

Laadpunten zijn er in verschillende vormen en maten. Ook in functionaliteit verschillen de laadpunten. Sommige laadpunten zijn ideaal voor winkelcentra, andere voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Ook in de laadtijden zitten verschillen: de laadtijd hangt namelijk af van de installatie. Hoe zwaarder de aansluiting, des te meer vermogen het laadpunt levert.

Opladen op het werk

Opladen op het werk

Bij kantoren is vaak meer vermogen beschikbaar dan thuis. Hierdoor is het vaak mogelijk om de Renault ZOE in 2 tot 3 uur op te laden bij een vermogen van 22kW. Als het op het werk niet altijd mogelijk is om de Renault ZOE op maximaal vermogen op te laden, dan past de auto zich aan de omstandigheden aan. Alléén de Renault ZOE biedt deze flexibiliteit dankzij de Caméléon-lader, waarmee hij altijd op het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt laadt.

Opladen in winkelcentra

Opladen in winkelcentra

Laad je auto op tijdens het boodschappen doen. In veel winkelcentra zijn speciale parkeerplaatsen met laadpunten gereserveerd voor elektrische auto’s of plug-in hybrides.

Snelladen

Snelladen

Bij een Renault-dealer is het mogelijk om de batterij snel op te laden op 22kW. Ook kun je supersnel laden bij Fastned.

Dit kost het om jouw Renault op te laden

We helpen je graag verder