image

Alles over elektrisch rijden

300 km* ver rijden, snel AC laden, geen uitlaatgassen, ultieme stilte én een lage bijtelling als je zakelijk rijdt. De vraag is niet óf je elektrisch gaat rijden, maar wanneer!

Elektrisch rijden

Is elektrisch rijden wat voor mij?

Ben je eigenaar van een bedrijf, een ZZP’er, een leaserijder in loondienst of ‘gewoon’ een particuliere klant? Uiteindelijk komt iedereen bij elektrisch rijden uit. Zeker nu alle automerken op elektrisch rijden gaan inzetten. Rijd jij in de voorhoede? Dan geniet je bij Renault van een lage bijtelling én een auto die snel AC kan laden.

Bekijk onze modellenZakelijk leasen vanaf € 339,-

Laadoplossingen

Je elektrische auto opladen kan overal. Op het werk, langs de snelweg, bij de supermarkt en thuis natuurlijk. Bekijk nu alle laadoplossingen.

 

Batterijhuur

De krachtige batterij (oftewel, de accu) van je elektrische auto kun je ook heel eenvoudig huren bij Renault. Ontdek de mogelijkheden en het gemak.

 

Actieradius

Een elektrische auto rijdt tegenwoordig veel verder dan je denkt. Zo rijdt de ZOE al 300 km* op een volle accu. Lees meer over de actieradius.

 

Zakelijk een Renault ZOE rijden?

Fetch car sharing

Fetch Carsharing

Fetch Carsharing biedt ‘free floating’ deelauto’s aan in Amsterdam. Dat betekent dat je ze overal mag achterlaten binnen de parkeerzone van de stad. Je betaalt dan geen parkeerkosten. Ga je toch buiten de stadsring A-10? Geen probleem. Door de grote actieradius ga je met je gezin net zo makkelijk naar de Efteling als naar het strand. Fetch Carsharing gebruikt alléén de 100% elektrische Renault ZOE en is binnenkort ook in andere steden te gebruiken.

Fetch car sharing

Servicepagina’s

Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een auto met een benzine- of dieselmotor. Maar je geeft hem natuurlijk wel de nodige aandacht. Wat voor aandacht heeft jouw auto eigenlijk nodig?

Meer over onze service
Alt Image C29
Alt Image C29

Lees de Insights van Renault

Verder met elektrisch rijden

Met Renault Insights kom je verder. Je leest er alles over actieradius, leasprijzen, rijden op zonne-energie én er is zelfs een korte cursus natuurkunde om de Ampères, Volts en Watts uit elkaar te houden. Kortom: meer weten? Ga nu naar onze Insights.

Renault Insights

Batterijverzekering

Bij een batterijhuurcontract, dient de batterij verzekerd te worden. Hiervoor sluit
je een aparte batterijverzekering af. Je kunt dit desgewenst bij Renault Financial Services afsluiten.

Lees meer
Alt Image C29

* Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, weg conditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad.