Start nu met elektrisch rijden

Ervaar de stilte, de souplesse en rijden zonder uitstoot. Lees meer over rij-eigenschappen, over lagere kosten en weinig onderhoud.En heb je vragen? Renault heeft de antwoorden. Elektrisch rijden begint hier.

Onze elektrische technologie

Als echte pioniers op het gebied van elektrisch rijden, hebben onze experts een technologie ontwikkeld die veel voordeel biedt.

actieradius

schoon elektrisch rijden Renault

De actieradius van een elektrische auto wordt, net als bij een brandstofauto, bepaald door een aantal factoren: plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, uitrusting en belading van de auto.

lees meer over actieradius

ontdek elektrisch rijden

rijden in een elektrische auto van Renault

Geniet van heerlijk stille ritten met de elektrische technologie van Renault. Deze technologie is ontwikkeld op basis van ruim 10 jaar ervaring. Stap nu in een elektrische auto van een echte pionier.

lees meer over elektrisch rijden

opladen

rijden in een elektrische auto van Renault

Welke laadoplossingen zijn er allemaal voor handen? Wat kost het om je Renault op te laden? En wil je meer weten over de Mobilize Charge Pas, waarmee je slim kan opladen? Lees alles over opladen, aansluitingen en laadpassen.

lees meer over opladen

kosten en voordelen

Besparen met een elektrische auto van Renault

Met de elektrische technologie van Renault bespaar je continu geld. De batterij opladen is namelijk goedkoper dan tanken. En je onderhoudskosten zijn lager, omdat je bijvoorbeeld nooit meer de distributieriem of bougies hoeft te vervangen. Nooit meer olie verversen. Daarnaast kun je in de meeste steden zelfs gratis parkeren.

besparen door elektrisch te rijden

rijbeleving

schoon elektrisch rijden Renault

Onze elektrische auto's zijn speciaal ontworpen voor het leveren van optimale prestaties. Omdat de elektrische motor gecombineerd met de automatische versnellingsbak perfect hun werk doen, kunnen bestuurders extra genieten van het soepele en sportieve optrekken.

lees meer over de rijbeleving

10 JAAR ERVARING IN ELEKTRISCH RIJDEN

De Renault-reeks elektrische auto's

Renault-expertise in het hart van jouw elektrische auto

Al onze strategieën en innovaties zijn gericht op elektrisch rijden. Zo gaan we de milieugerelateerde uitdagingen van onze generatie het hoofd bieden. We hebben bijna 10 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en verkopen van elektrische auto's. Kortom: we hebben alles in huis om een degelijke basis te leggen voor schoner rijden.
 

Elektrisch rijden betekent ook: connected services. Jouw auto is dan altijd verbonden met internet. Dit helpt je bij het alledaagse gebruik van de auto en voor het beheren van de actieradius en het opladen.

Eenvoudig rijden met onze connected services

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

EASY LINK multimedia systeem met 9,3" touchscreen

Bedien alle beschikbare functies in je Zoe E-Tech 100% electric eenvoudig met het EASY LINK multimediasysteem. 

 

Navigeren, handsfree bellen via Bluetooth of je favoriete radiozenders instellen?

 

Gebruik je smartphone-applicaties (Waze, Google Maps, Spotify) rechtstreeks via het intuïtieve touchscreen Android Auto™ en Apple CarPlay™. Dankzij de spraakbediening kun je je ogen altijd op de weg houden.

 

bekijk onze elektrische auto's

Megane E-Tech 100% electric
vanaf € 36.370,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
Twingo E-Tech 100% electric
vanaf € 24.190,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
Zoe E-Tech 100% electric
vanaf € 34.895,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie

Ontdek meer...