Exclusief E-Tech engineered

De exclusieve E-Tech engineered uitvoering heeft een stoere look met sportieve kleuren en materialen die het model een extra luxe ervaring meegeven.

e-tech engineered captur

exclusieve uitvoering

De E-Tech engineered uitvoering vind je op de hybrid en plug-in hybrid modellen Arkana en Captur.

Deze exclusieve uitvoering is voorzien van een nieuwe frisse look die perfect aansluit bij de hedendaagse verwachtingen. De E-Tech engineered modellen worden altijd aangedreven door een hybrid 145 of plug-in hybrid 160 motor.

bekijk de Captur
clio e-tech engineered

hoogwaardig en sportief

Het design van de E-Tech engineered uitvoering valt op door de esthetische voorbumper, die wordt gekenmerkt door de F1-blade in ‘Puissance d’Or’. Een ander onderscheidend detail is het iconische ruitvormige logo van het merk in glanzend zwart en de modelletters op de voor- en achterzijde van de auto.

Renault e-tech engineered

verbinden

De algehele look wordt afgemaakt door de nieuwe E-Tech hybrid- of plug-in hybrid-badge op de achterklep die alle elektrische modellen van Renault met elkaar 'verbinden’. Een laatste kenmerk is de stijlvolle E-Tech Engineered badge op het bestuurdersportier.

interieur

Binnenin straalt de E-Tech engineered uitvoering eveneens een gevoel van visuele eenheid en karakter uit, dankzij het bijzonder hoogwaardige en exclusieve interieur, waarbij de accenten in ‘Puissance d’Or’ een welkome reflectie vormen op het spraakmakende exterieur van de auto. De E-Tech-signatuur wordt nog eens onderstreept door de letter ‘E’ op het stuurwiel.

verder met Renault