image

Renault TREZOR Concept

De Renault TREZOR Concept is een elektrische coupé met 2 zitplaatsen. De TREZOR markeert het begin van een nieuwe reeks conceptcars en is daarmee de aanzet voor de stijl en technologie van toekomstige modellen. 

Renault TREZOR Concept op de weg
Renault TREZOR Concept zijaanzicht
Renault TREZOR Concept voorkant
Renault TREZOR Concept dak
Renault TREZOR Concept exterieurdesign
Renault TREZOR Concept velgen
Renault TREZOR Concept achterkant

Renault TREZOR Concept

Exterieurdesign, de stijl van Renault

De Renault TREZOR Concept heeft verleidelijke en warme lijnen, een onderscheidende voorkant met een C-vormige lichtsignatuur. De Renault TREZOR Concept is tegelijk geïntroduceerd met de Renault DEZIR Concept en wordt belichaamd door onze nieuwe Renault CLIO.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.
Renault TREZOR Concept panoramisch zicht

Een ontwerp dat zijn sportiviteit eer aandoet

Op de motorkap heeft de Renault TREZOR Concept een luchtinlaat met honingraatstructuur die doorgetrokken is in het design tot aan de achterkant van de carrosserie. Aan de achterkant is een kenmerkende verlichting aangebracht met optische vezels voorzien van een rode laser.

Renault TREZOR Concept

Interieurdesign: authentiek en modern

Dankzij de overwegend rode kleur is het interieur van de Renault TREZOR Concept verleidelijk en warm. Rijplezier is in deze auto het belangrijkst en daarom hebben we hoogwaardige materialen zoals hout en leer gebruikt. De combinatie van kwaliteit en technologie heeft geleid tot een nog strakker, stijlvoller en meer 'connected' interieur. En die lijn trekken we door in onze toekomstige modellen.

Renault TREZOR Concept instap

Volledig vernieuwde instap

De Renault TREZOR Concept is een knipoog naar de klassieke racewagens. De sportieve, verleidelijke look van de kap wordt benadrukt door de met rood leder beklede bovenste carrosseriestijl. De hoofdsteunen gaan automatisch naar achteren om je als het ware uit te nodigen om in te stappen.

Renault TREZOR Concept interieur

De perfecte combinatie tussen hout, leder en technologie

De Renault TREZOR Concept heeft een dashboard van rood hout, waarin ook een opbergruimte is verwerkt. Op maat gemaakte opbergruimten, op hun plaats gehouden met leren riempjes, bevinden zich naast de dieprode, gladde lederen stoelen. Het dashboard, met zijn fijne lijnen en grote touchscreen, sluit perfect aan op het technologische interieur. Het vierkante stuur is ook voorzien van touchscreens in plaats van de traditionele bedieningselementen.

Meer lezen

Concept wordt werkelijkheid

Renault-reeks conceptcars

Ontdekken

Onze reeks conceptcars

Reeks bekijken
Renault personenauto's

Ontdekken

Onze modellen

Reeks bekijken