image

Renault Conceptcars

Ontdek de visie van Renault op mobiliteit van de toekomst

Hippie Caviar hotel

Hippie Caviar Hotel

De Renault Hippie Caviar Hotel showcar is een VIP-camper met luxe services op maat. Om te reizen in alle vrijheid. Met alle luxe. Zo verandert de ruime loungebank in een comfortabel bed van 145 x 195 cm. Via een uitschuifbare trap bereik je het dakterras, dat is uitgerust met een salontafel en flexibele rugleuningen. En natuurlijk is er roomservice of beter gezegd: ‘camper-service’. Wie had de kaviaar besteld?

Lees meer
Renault terrein zwart met geel

Renault MEGANE eVISION

Innovatief, baanbrekend en ambitieus: De Renault MEGANE eVISION is de basis voor een nieuwe generatie elektrische auto’s van Renault.

De auto beschikt over vele innovaties, verlegt grenzen én legt de lat een stuk hoger op het gebied van energie-efficiëncy. De MEGANE eVISION in meerdere opzichten grensverleggend.

 

 

Ontdek de MEGANE eVISION
Renault voor bungalow MORPHOZ

MORPHOZ Concept

Een intelligent en aanpasbaar voertuig.

EZ-PRO Concept Renault

EZ-PRO CONCEPT

Gerobotiseerde stedelijke distributie

EZ-PRO Concept

EZ-GO CONCEPT

Autonoom rijden In de toekomstige omgevingen

EZ-GO CONCEPT

TREZOR CONCEPT

De toekomst van de elektrische GT.

Renault Symbioz op de weg

SYMBIOZ CONCEPT

De autonome, verbonden elektrische auto van de toekomst.

EZ-ULTIMO CONCEPT

EZ-ULTIMO CONCEPT

Robo-voertuig met een premium mobiliteitservaring

Ervaar innovatie

Alt Image C29

Renault opnieuw partner Dutch Design week

Renault was in 2019 voor de tweede keer partner van Dutch Design Week (DDW). Het DDW-thema ‘If not now, then when?’ sluit aan op de visie van Renault. Er zijn ingrijpende wijzigingen op komst, zowel voor gebruikers als voor autofabrikanten. In een wereld waarin de verstedelijking zich snel ontwikkelt en 60 tot 70 procent van de bevolking rond 2030 in steden woont, wordt het een grote uitdaging om mensen op efficiënte, duurzame en betaalbare wijze te vervoeren. De visie van Renault is dat mobiliteit in de toekomst elektrisch, gedeeld en autonoom zal zijn.

MEER INFORMATIE OVER DUTCH DESIGN WEEK