Renault TRAFIC Business

De ideale bus voor werk & privé. Met een netto bijtelling vanaf € 219 per maand.

Vanaf
€ 19.970
TRAFIC bestelwagen buitenkant

De TRAFIC Business met gunstige bijtelling

De TRAFIC Business is dé oplossing voor ondernemers die de bus privé gebruiken en bijtelling betalen. De bijtelling wordt normaal altijd berekend over de catalogusprijs incl. BTW en BPM, die veel hoger ligt dan de netto aanschafprijs. Er wordt bij aankoop van een bestelauto vaak een flinke korting gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder korting. Renault verwerkt die korting nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij van een scherpe aankoopprijs én een gunstige bijtelling.

Uitrusting

Professioneel uitgerust naar je volgende klus

Renault TRAFIC Business buitenkant

Dit is jouw visitekaartje

Laat zien dat het goed gaat met je zaak. En kies voor een Renault TRAFIC Business met een in carrosseriekleur meegespoten voorbumper en machtige 16” wielen met wieldop ‘Paris’. Voor een optimaal zicht profiteer je van de verhelderende LED PURE VISION koplampen die tevens zijn voorzien van LED-dagrijverlichting. Parkeren is van nu extra eenvoudig, dankzij de standaard parkeersensoren in de achterbumper.

Renault TRAFIC Business dashboard

Navigatie en airco

Navigeer moeiteloos naar elke bestemming met het standaard Media Nav multimedia- en navigatiesysteem dat tevens ondersteuning biedt voor Apple Carplay ™ en Android Auto™. Daarnaast ontbreekt de handbediende airconditioning niet en kun je ramen en spiegels elektrisch bedienen.

(afbeelding toont optionele automatische airconditioning)

Nieuwe Trafic

Laadruimte

De Renault TRAFIC Business wordt standaard geleverd als gesloten bestel in de lengte 2 /hoogte 1. Daarmee profiteer je van een praktische en hoekige laadruimte met een laadvolume van 6.03 m3 en een laadlengte van 2.90 meter. Ook is de Renault TRAFIC Business leverbaar als Gesloten Bestel en Dubbele Cabine en heb je de keuze uit een handbak of automaat.