Nieuwe Renault MEGANE Estate Business

Met netto bijtelling vanaf € 162 per maand

Vanaf
€ 24.490
Renault MEGANE Bsiness

Business Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling

De nieuwe Renault MEGANE Estate Business is dé oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling.

 

Nieuwe Renault MEGANE Estate Business

Nieuwe Renault MEGANE Estate Business

Jouw nieuwe Renault MEGANE Estate Business is de perfecte combinatie tussen zakelijk en privé rijden. Door zijn ruimte neem je eenvoudige alle spullen mee plus je gezin. Ook kun je door zijn lange laadruimte van 2,7 meter hele verhuizingen of verbouwingen doen. Door het gracieuze lijnenspel komt hij zakelijk over en geeft daarmee een mooi perfecte visitekaartje voor het bedrijf waar je voor werkt.

Dit zijn de extra’s

Dit zijn de extra’s

De Renault MEGANE Estae Business ZEN heeft een CorNav navigatie-systeem, parkeersensoren voor én achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels mee.  De extra uitrusting van een Renault MEGANE Estate Business Edition One bestaat uit het CorNav navigatie-systeem met het grote 9” scherm, het 10,2” cluster voor het instrumentarium, lederen bekleding met stoelverwarming, verwarmd stuurwiel, achteruitrijcamera en speciale 17” lichtmetalen wielen.

De beste Renault technologie

De beste Renault technologie

Ontdek het allerbeste van de Renault-technologie via het 10,2“ TFT cluster in het dashboard en het 9,3“ EASY LINK-multimediascherm waarmee je het EASY LINK-multimediasysteem met Android Auto™ en Apple CarPlay™ gemakkelijk bediend. Met het Easy Park Assist parkeer je je MEGANE Estate Business perfect voor elke klant die je bezoekt.

Nieuwe Renault MEGANE Estate Business Plug-in Hybrid

Nieuwe Renault MEGANE Estate Business Plug-in Hybrid

De nieuwe Renault MEGANE Estate Business is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid en biedt de responsiviteit en het comfort van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride.

 

De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die je met een stekker kunt opladen. Hierdoor kun je tot 65 kilometer volledig elektrisch rijden, en kun je voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

Nieuwe Renault MEGANE Estate Business Plug-in Hybrid

Zeer gunstige bijtelling

Zeer gunstige bijtelling

Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij als zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling op deze Renault MEGANE Estate Business.

Bereken je bijtelling