Renault CLIO Business

Met netto bijtelling vanaf € 115 per maand

Vanaf
€ 17.490
Renault CLIO Business

Business Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling

De Renault CLIO Business is dé aantrekkelijke oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren nu van een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling.

Dit zijn de extra’s

Dit zijn de extra’s

Extra opties op de CLIO Business zijn een CoreNav navigatiesysteem, Parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een met leder bekleed stuurwiel.

Perfect design

Perfect design

Nog meer kwaliteit, nog meer technologie. Veel elementen uit de hogere segmenten vind je nu in de in de Renault CLIO Business. Hij is slim, verleidelijk, technologisch geavanceerd, luxe en zeer comfortabel.

Veiligheidssystemen

Veiligheidssystemen

Je wordt goed beschermd dankzij de noodstopbekrachtiging, Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist en de vele veiligheidssystemen, waaronder voetgangersdetectie. De Renault CLIO is uit te rusten met de nieuwste Renault EASY DRIVE-oplossingen. Zoals de Around View Monitor en Easy Park Assist.

Nieuwe Renault CLIO Business Hybrid

Nieuwe Renault CLIO Business Hybrid

De CLIO Business is ook beschikbaar als Hybrid. De nieuwe Renault CLIO Business Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

Nieuwe Renault CLIO Business Hybrid

Zeer gunstige bijtelling

Zeer gunstige bijtelling

Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij als zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling op deze Renault CLIO Business.

Bereken je bijtelling