Nieuwe Renault CAPTUR Business

Met netto bijtelling vanaf € 141 per maand

Vanaf
€ 21.490
Renault captur Bsiness

Business Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling

De nieuwe Renault CAPTUR Business is dé oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling.

Zakelijke SUV

Zakelijke SUV

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig te personaliseren design met 2-tone kleurstelling. De nieuwe Renault CAPTUR Business is groot, ruim en modern en maakt indruk wanneer je bij klanten voor komt rijden. Representeer je bedrijf met deze comfortabele SUV en geniet van elke rit.

Dit zijn de extra’s

Dit zijn de extra’s

Extra opties op de Renault CAPTUR Business zijn een CoreNav navigatiesysteem, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en 16” stalen wielen met wieldoppen.

Hypermodern, zeer gebruiksvriendelijk

Hypermodern, zeer gebruiksvriendelijk

Het moderne zakenverkeer vraagt om moderne en gebruiksvriendelijke technologieën. De nieuwe Renault CAPTUR Business is uitgerust met deze allernieuwste technologieën, zoals Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning. Zo maakt de Renault CAPTUR Business weer een stap richting autonoom rijden.

Nieuwe Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid

Nieuwe Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid

De nieuwe Renault CAPTUR Business is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. De nieuwe Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid biedt de responsiviteit en het comfort van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride.

 

De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die je met een stekker kunt opladen. Hierdoor kun je tot 65 kilometer volledig elektrisch rijden, en kun je voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

Nieuwe Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid

Zeer gunstige bijtelling

Zeer gunstige bijtelling

Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij als zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling op deze Renault CAPTUR Business.

Bereken je bijtelling