De Renault KADJAR is klaar voor het avontuur

De avonturiers onder ons konden niet wachten om opnieuw the alternative road te nemen en wel met de vernieuwe Renault KADJAR. Het model is op alle fronten verbeterd.

Renault kadjar roadtrip in de bergen

Vernieuwde technologieën

De KADJAR heeft een nóg opvallender exterieur meegekregen, inclusief de herkenbare LED-verlichting en een vernieuwde hoogwaardige interieurafwerking. Ook beschikt deze SUV over de nieuwste technologieën.

 

Het nieuwe model is een geüpdatete versie met vernieuwde lichtsignatuur, een uitgebreid kleurenassortiment en een opvallend exterieur dat nóg meer gericht is op avontuur. Ook heeft dit nieuwe model verschillende innovatieve technische snufjes.

 

Bijvoorbeeld het Bose® premium audiosysteem en het Active Emergency Braking System dat een waarschuwingssignaal uitzendt als er een kans op een botsing bestaat. Als je niet reageert, wordt het Active Emergency Braking System automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of de impact ervan te beperken.

 

Dit blog gaat hieronder verder. Meer lezen over andere modellen?

Lees meer over de megane

Avontuurlijk rijden met nieuwe motoren

De Renault KADJAR is voorzien van een nieuwe generatie Renault-motoren. Om te voldoen aan de geldende normen zijn zowel de benzine- als de dieselmotoren uitgerust met de nieuwste emissiecontroletechnologie. Tegelijkertijd staan de krachtbronnen garant voor verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik.

 

De krachtige, nieuwe TCe 160 GPF turbomotor (117 kW) reageert snel op het gaspedaal en staat garant voor snelle acceleraties en optimaal rijplezier. Deze 160 pk sterke motor is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of een automatische EDC-versnellingsbak met 7 versnellingen.

 

Wist je dat deze nieuwe motoren meer dan 40.000 testuren achter de rug hebben? Dat komt overeen met 14 jaar gebruik, acht uur per dag!

RENAULT kadjar ROADTRIP
RENAULT KADJAR IN DE BERGEN

Kleur bekennen

De Renault KADJAR is leverbaar in de volgende carrosseriekleuren: ‘Vert Oural’, ‘Blue Iron’ en ‘Gris Highland’. Ga jij liever voor een andere kleur? Dan is ‘Rouge Flamme’, ‘Blue Cosmos’, ‘Blanc Nacré’, ‘Gris Titanium’, ‘Noir Étoile’ of ‘Blanc Glacier’ misschien wat voor jou. Stel jouw perfecte Renault KADJAR nu samen in onze configurator.

 

 

Ben jij benieuwd hoe deze Renault KADJAR er in het echt uitziet? Ga dan snel langs bij een showroom bij jou in de buurt.

 

 

Vind een dealer

Meer weten over Renault?