Wat is mijn auto waard? Bereken je inruilwaarde!

Renault heeft goed nieuws voor je. Want bij Renault bereken je nu supersnel de inruilwaarde van je huidige auto. Profiteer van de voordelen!

Alt Image C29

De inruilwaarde van jouw auto

Je eigen auto inruilen kan nog weleens een hoop gedoe opleveren. Want wat is nou een goede prijs? En wie bepaalt dat eigenlijk? Bij Renault wordt de inruilwaarde van je auto berekend met de AutoTelex-inruilwaarde. Je ziet direct welke fantastische Renault-modellen er voor je klaar staan en welk bedrag jij voor je auto terugkrijgt. Probeer het gelijk en profiteer van een aantrekkelijk voordeel op je nieuwe Renault. 

Bereken je inruilwaarde

Bekijk de voordelen

Waarom de inruilwaarde van je auto berekenen bij Renault?

  • Keuze uit vele nieuwe Renault-modellen
  • Snelle berekening inruilwaarde auto
  • AutoTelex geeft een goede indicatie van de inruilwaarde
  • Extra voordeel bij aankoop van je nieuwe Renault
  • Direct een vrijblijvende offerte aanvragen
Alt Image C29

Wat betekent dit voor jou?

Indicatieve waarde en inruilwaarde van je auto

Alt Image C29

Indicatieve waarde van je auto

Bij het berekenen van de inruilwaarde van jouw huidige auto zie je ook gelijk van welke voordelen jij profiteert als je je droommodel hebt uitgekozen. Nieuwsgierig? Bereken dan nu de inruilwaarde van je auto. Let op: de bedragen zijn indicatief. Jouw dealer bepaalt uiteindelijk de definitieve waarde van jouw auto. De AutoTelex-inruilwaarde geeft je echter wel een goed beeld van de waarde van je huidige auto. Daarmee ga je dus goed de onderhandeling in.

Klaar voor de check?

Vul je gegevens in en bekijk wat jouw auto waard is

Renault doet je een aanbod

Wat is de inruilwaarde van je auto?

Heb je je favoriete, nieuwe Renault-model uitgekozen, dan zie je naast de inruilwaarde van je huidige auto gelijk hoeveel voordeel je ontvangt op je nieuwe Renault. Wil je ook graag je eigen auto inruilen? Geen probleem. Vul je gegevens in - kenteken, uitvoering en kilometerstand - en Renault geeft een goede indicatie van de inruilwaarde. Vervolgens profiteer je optimaal van extra voordeel op je nieuwe Renault door direct een offerte aan te vragen.

Alt Image C29

Meer informatie over Renault

Meer Insights

Trekhaak

Auto kopen

Het juiste trekgewicht

Lane departure assist

Auto kopen

Lane Assist en Lane Departure Warning

Traffic Sign Recognition

Auto kopen

Traffic Sign Recognition