Dit zijn de (hot) hatchbacks van Renault

De Renault CLIO hatchback was de bestverkochte auto van Nederland in 2017. Mede door zijn compacte vorm en grote binnenruimte is hij ook bij families nog altijd populair.

Alt Image C29

De Renault CLIO hatchback als gezinswagen

De Renault CLIO is ongelooflijk populair. En in 2017 dus hét populairst! Niet zo gek als je kijkt naar het prachtige lijnenspel, mooi uitgebalanceerde interieur en formidabele wegligging. Het is overduidelijk één brok passie. De hatchback is ruim genoeg van binnen, dus met je beginnende gezin erin plus bagage is geen enkel probleem. Sterker nog: het is Easy Life! Mede mogelijk gemaakt door de fijne stoelen en vele standaard extra’s zoals ABS, Hill Start Assist, Cruise Control en LED dagrijverlichting. Heb jij ook Passion for Life?

Bekijk nu de CLIO

De Renault MÉGANE Hatchback

De Renault MÉGANE hatchback is een zeer geliefd model bij Renault-liefhebbers. Ruim maar ook zeker niet té groot, zeker niet té klein. Strak vormgegeven, stijlvol en sportief. Daarnaast leverbaar met de nieuwste technologieën, zoals Park Assist, Visio en Active Emergency Braking. De Renault MÉGANE hatchback is zeer comfortabel. Zowel op de snelweg, het platteland maar ook in de stad vindt hij makkelijk zijn draai. Klaar voor een inspirerende proefrit?

Bekijk nu de MÉGANE
Alt Image C29
Alt Image C29

De Renault MÉGANE R.S.

De Renault MÉGANE R.S. is er voor de kenners, de enthousiastelingen en de speed addicts. De ‘gewone’ Renault MÉGANE R.S. is speciaal, en de unieke ‘Trophy’-uitvoering mag je gerust tot het summum rekenen. Feitjes? Aluminimum pedalen, bredere spatschermen met luchtinlaat vooraan, een aangepaste voorbumper met een F1-splitter, achter een functionele diffuser, een uitlaat in het midden, exclusieve Orange Tonic- en Jaune Sirius-kleuren. De nieuwe MÉGANE R.S. heeft het unieke 4CONTROL vierwielbesturingssyteem. En het onderstel van de MÉGANE R.S. is voorzien van schokdempers met geïntegreerde hydraulische compressiestops. Natuurlijk heeft de R.S. ook een groot veiligheidspakket meegekregen. En 280 pk. 

Bekijk nu de MÉGANE R.S.

Meer informatie over Renault

Meer Insights

Trekgewicht

Auto kopen

Het juiste trekgewicht

Auto kopen

Auto kopen

Lane Assist en Lane Departure Warning

Traffic Sign Recognition

Auto kopen

Traffic Sign Recognition