Active Emergency Braking system: de noodrem

Het Active Emergency Braking System van Renault voorkomt een botsing of verkleint de kans op schade bij een eventuele aanrijding. Neem geen risico en zorg dat jouw Renault remt, voordat jij kunt reageren.

Alt Image C28v0

Active Emergency Braking System

Het gebeurt gewoon: je rijdt in je Renault, je kijkt even naar een fraai gebouw, man, vrouw of een andere auto. Dan staat de auto voor je ineens op de rem. Op zo’n moment is het goed dat jouw Renault is voorzien van het Active Emergency Braking System. Jouw Renault remt, voordat jij het kan doen. En dat scheelt een hoop leed. Schade na een botsing bijvoorbeeld. Of lichamelijk letsel. Bekijk het filmpje en zie waarom jij de volgende keer ook (weer) het Active Emergency Braking System op je Renault neemt.

Houd jij je hoofd koel?

Ga jij graag van de snelweg af? Even een klein weggetje pakken met de hoop op een kabbelend beekje of watervalletje onderweg? In het filmpje zie je 2 mannen die graag de kleinere, geasfalteerde paadjes nemen. Daar heb je geen Active Emergency Braking System voor nodig. Denk je. Maar aan de situatie die de 2 mannen tegenkomen had je vast nog niet gedacht. Bekijk hun korte avontuur, elk in hun eigen Renault KADJAR, waarin ze aan het eind opvallend cool blijven. Om niet te zeggen: ijskoud!

Alt Image C28v0
Alt Image C28v0

The Full Package

Sommige Renault-modellen hebben ook alles:

 

  • Active Emergency Braking System
  • Adaptive Cruise Control
  • Safe Distance Warning
  • Active Emergency Braking System met voetgangersdetectie
  • Lane Keep Assist

 

Bekijk het filmpje dat precies uitlegt welk systeem bij welke snelheid actief is. Je zult zien dat jouw Renault waakzaam is, op ieder ogenblik. En dat is goed. Zeker wanneer je zoontje op de achterbank aan het giechelen of babbelen is. Klaar voor deze Renault SCÉNIC?

Meer informatie over Emergency Braking System?

Meer Insights

Trekgewicht

Auto kopen

Het juiste trekgewicht

Auto kopen

Auto kopen

Lane Assist en Lane Departure Warning

Traffic Sign Recognition

Auto kopen

Traffic Sign Recognition