4CONTROL®: 4 wheel steering oftewel: vierwielbesturing

Eén van de fijnste innovaties om van te genieten is 4CONTROL® van Renault. Dit unieke vierwielbesturingssysteem brengt je precisie, stabiliteit en een hoop rijplezier.

4CONTROL®: de ultieme vierwielbesturing

4CONTROL® is een slimme innovatie van Renault. Het systeem verbetert de stuurprecisie en stabiliteit in bochten en zorgt ervoor dat de grip en wegligging van jouw luxeauto optimaal zijn. Met 4CONTROL® heb je meer grip en stabiliteit in de stad, in de bergen, op het platteland en op de snelweg natuurlijk. Daarnaast verkleint de vierwielbesturing de draaicirkel aanzienlijk.

Bekijk 4Control op de TALISMAN

Ervaar nu zelf 4CONTROL®

thumbnail

4 wheel steering is ultrasnel

Met 4CONTROL®manoeuvreer je veel soepeler bij lage snelheden. Denk maar eens aan parkeren of keren in van die nauwe stadsstraatjes. Daarnaast bezorgt 4CONTROL® je een veilig gevoel in noodsituaties. Het onderstel reageert namelijk ultrasnel op jouw stuurbewegingen. Een veilig idee wanneer je plotseling moet uitwijken bijvoorbeeld. Voor iets. Of voor iemand. Meer weten over dit veilige systeem? Bekijk de video hiernaast.

BEKIJK 4CONTROL® OP DE ESPACE

Is 4CONTROL® beschikbaar op jouw TALISMAN OF ESPACE?

4CONTROL®: soepel sturen met vier wielen

Profiteer ook van de superieure stabiliteit en reactiesnelheid van het unieke 4CONTROL®-onderstel. Dit stuursysteem past de draaicirkel van de wielen meer dan 100 maal per seconde aan.Dankzij de meesturende achterwielen heeft jouw Renault een uitzonderlijk kleine draaicirkel.

'Smooth' de bocht om

thumbnail

Vierwielbesturing als luxe

4CONTROL® heeft als resultaat, dat jouw fijne luxeauto zich net zo soepel door de stad beweegt als een kleine stadsauto. Ervaar het maar eens zelf op de snelweg. Of in de stad. Of van die fijne bergweggetjes. Jouw wendbaarheid en wegligging zijn vanaf nu onovertroffen!

Meer informatie over Renault

Meer Insights

Trekgewicht

Auto kopen

Het juiste trekgewicht

Auto kopen

Auto kopen

Lane Assist en Lane Departure Warning

Traffic Sign Recognition

Auto kopen

Traffic Sign Recognition