Elektrische modellen tijdelijk inclusief wallbox.

Profiteer nu van ondersteuning op installatie van een wallbox bij de nieuwe ZOE en Kangoo Z.E.

Alt Image C29

Renault Z.E. wallbox aanbod voor alle klanten

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE en KANGOO Z.E. tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*.

 

Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

 

*Actievoorwaarden

Renault ZOE

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief ondersteuning op installatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. €999,- excl. BTW. Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.

 

Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant. 

 

*Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar je dichtstbijzijnde Renault dealer.

 

 

Bekijk de Renault ZOE
zoe
Alt Image C29

Renault KANGOO Z.E.

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief ondersteuning op installatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW. Hiermee kun je de elektrische Renault KANGOO Z.E. in 6 tot 7 uur weer volledig opladen.

 

Daarnaast biedt Renault je de mogelijkheid een 22kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault KANGOO Z.E. vol te laden in 6 tot 7 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 22kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant. 

 

*Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar je dichtstbijzijnde Renault dealer.

 

 

Bekijk de Renault KANGOO Z.E.

Meer informatie over Renault