1 jaar gratis batterijhuur*

Waarom kiezen voor batterijhuur? Wanneer je de batterij van de ZOE huurt, profiteer je van het eerste jaar batterijhuur gratis!* Ontdek of batterijhuur bij jou past.

Maximale gemoedsrust

Over ZOE batterijhuur

Renault biedt je een passende huurovereenkomst op basis van het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, ongeacht de looptijd van je contract. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Alt Image C29

Z.E Flex of Z.E. Relax

Een batterij huren voor je Renault ZOE. Kies wat bij je past

Je huurt al een batterij vanaf € 69 per maand** op basis van 7.500 kilometer per jaar. Rijd je ook maximaal 7.500 kilometer? Dan is je eerste jaar batterijhuur helemaal gratis!  Rijd je meer kilometers? Dan krijg je € 69  korting per maand op de maandtermijn van je batterijhuurcontract. Je contract geeft twee garanties. Zo ben je gedurende de looptijd van de overeenkomst altijd verzekerd van een batterij met een laadcapaciteit van minstens 75%. Daarnaast kun je altijd rekenen op Renault Route Service, zelfs als de batterij leeg is.

Z.E. Flex (Batterijhuurprijzen per maand)

Aantal kilometers per jaar tot 7.500
10.000 12.500 15.000 17.500
Kosten*
€ 69 € 79 € 89 € 99 € 109

*Maandelijkse huurprijs van de batterij is inclusief Renault Route Service, inclusief BTW en exclusief batterijverzekering van € 9,35 per maand.Extra kilometers buiten contract: € 0,05 per km incl. btw

Z.E. Relax (alleen voor particulieren)

Maximaal aantal kilometers per jaar geen
Kosten
€ 119

* Bij aanschaf van een ZOE Batterijhuur dient er een batterijhuurcontract afgesloten te worden. Bij aanschaf van een nieuwe Renault ZOE Batterijhuur, profiteert de particuliere klant van één jaar lang korting op zijn batterijhuurcontract. De klant kiest een passende huurovereenkomst op basis van het aantal verwachtte kilometers per jaar. Gedurende één jaar ontvangt de klant € 69,- korting op de maandtermijnen van zijn gekozen batterijhuurcontract. Na één jaar vervalt de korting van € 69,- en wordt de maandtermijn verhoogd naar de maandtermijn zónder korting.

** Maandelijkse huurprijs van de batterij is inclusief Renault Route Service, inclusief BTW. Extra kilometers buiten het contract: € 0,05 per km incl. BTW. Bij een batterijhuurcontract, dient de batterij verzekerd te worden. Hiervoor sluit de particuliere klant een aparte batterijverzekering af. De klant kan dit desgewenst bij Renault Financial Services afsluiten. Voor de Renault ZOE bedraagt dit € 9,35 per maand. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Batterijkoop is de batterij inclusief bij aanschaf van de auto en hoeft er géén batterijhuurcontract te worden afgesloten. 
 

Klaar voor een rit in een ZOE?