Onderhoud en reparatie

Renault elektrische auto's

Z.E.-MOBILITEIT

BIEDT VEEL SERVICE

Intelligent, technologisch, milieuvriendelijk en stil. Autorijden wordt een nieuwe belevenis met de 100% elektrisch aangedreven auto en geeft zo een nieuwe kijk op de dagelijkse mobiliteit. De mobiliteitsrevolutie gaat gepaard met een aanvulling op de bestaande services. Met die eenvoudige en praktische services kunt u optimaal genieten van uw elektrische auto – voor, tijdens en na uw reis.

Connected Services

CONNECTED SERVICES

Op elk gewenst moment inzicht in het batterijniveau van de auto.

Zorgeloos onderweg

ZORGELOOS ONDERWEG

Onderdeel van het batterijhuurcontract is hulp bij pech.

Onderhoud

ONDERHOUD

Renault biedt een aantal eenvoudige contracten aan voor het onderhoud van uw elektrische auto.

Garantie

GARANTIE

Renault geeft 2 jaar garantie op de elektrische auto’s, ongeacht het aantal gereden kilometers. 

Renault is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault. Het Renault-dealernetwerk beschikt over alle middelen en knowhow om uw auto in perfecte staat te houden en te krijgen.

 

De Renault-dealer garandeert u:

 

  • Het gebruik van originele Renault-onderdelen.
  • De Renault-garantie van 1 jaar op Renault-onderdelen en arbeidsloon.
  • De knowhow van Renault.
  • Specifieke gereedschappen en uitrusting van Renault.
  • Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden. 

APK

APK

De apk-keuring is in Europa wettelijk verplicht. Neem contact op met de Renault-dealer voor een afspraak voor de APK van uw Renault, u kunt dan altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Renault-dealer die tegen een scherp tarief uw personenauto of bedrijfswagen keurt.

Lees meer over de APK van Renault

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

Verversen motorolie, vervangen oliefilter, carterring, korte proefrit, uit-in beschermplaat onder motor, controle remblokken voor en achter, controle peilen, afdichting en bijvullen van: remcircuit, stuurbekrachtigingscircuit, koelcircuit, ruitensproeiercircuit, hydraulische eenheid robotbak, incl. veiligheids- en onderhoudsstickers, controle spanning en staat van de banden..

Lees meer over de onderhoudsbeurt

 

Onderdelen

Onderdelen

Renault koopt Motrio-onderdelen in bij bekende leveranciers. De keuze voor een Motrio-onderdeel hangt af van diverse factoren, zoals de leeftijd van uw auto, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt en het gebruik dat u van uw auto maakt.

Lees meer over de onderdelen van Renault

All-in prijzen

ALL-IN PRIJZEN

Om u een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, hanteert Renault voor veel onderhoudswerkzaamheden all-inprijzen. De all-inprijs is inclusief analyse, onderdeel en arbeidsloon. De prijzen verschillen per model en zijn in heel Nederland gelijk.

Lees meer over de all-in prijzen

Onderhoud zonder afspraak

Onderhoud zonder afspraak

Renault Minute-vestigingen staan, met of zonder afspraak, van maandag tot en met zaterdag volledig tot uw beschikking. Renault Minute garandeert het normale onderhoud volgens de voorschriften van Renault. U profiteert van All-in prijzen, gratis offertes en originele Renault- en Motrio-onderdelen.

Lees meer over onderhoud zonder afspraak

Winterbanden

WINTERBANDEN

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterende wegligging, omdat uw auto meer grip heeft op natte, gladde en besneeuwde wegen. Zorg dus dat u tijdig uw versleten winterbanden vervangt door nieuwe.

Lees meer over winterbanden